تک1 71 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میتوانم بدون استفاده از دکمه منو یا همان گزینه ها استفاده کنم و برای نمایش گزینه ها از ساب باتن استفاده کنم ممنون میشوم راهنمایی کنید مثلا دکمه یا هر شیی که قابیلت کلیک بهش بدم را که انتخاب کردم منو را نمایش بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون از این منو ها هست که اد میکنید؟؟ Activity.AddMenuItem("menu1","menu1") و میخواین با دکمه منو پیشفرض گوشی باز نشه؟؟ خب میتونید تو رویداد کلیک یکی از باتون های خودتون از منو رو باز کنید: Sub button1_Click Activity.OpenMenu End Sub واسه بستنش هم: Activity.CloseMenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ و همچنین کد نویسی برای رویداد هر منو به شکل زیر عمل کنید : Sub menu1_Click End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تک1 71 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کارت عالی بود ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
تک1 71
سلام دوستان چطور میتوانم بدون استفاده از دکمه منو یا همان گزینه ها استفاده کنم و برای نمایش گزینه ها از ساب باتن استفاده کنم
ممنون میشوم راهنمایی کنید مثلا دکمه یا هر شیی که قابیلت کلیک بهش بدم را که انتخاب کردم منو را نمایش بدهد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.