mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ مشکل شما این کتابخونه نیست.مشکل معرفی نکردن دیتابیستون به بیسیک... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ مشکل شما این کتابخونه نیست.مشکل معرفی نکردن دیتابیستون به بیسیک... این کارو کردم. فقط اینجا کدشو نیاوردم. مطالب به درستی لود میشن. مشکل فقط ارتفاعش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arman Hadi 0 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام آقا پژمان اولا ممنون از زحمتت من دقیقا همین کارایی که گفتی کردم ولی خطا میده که اسکرول رو باید اول intialized کنی java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (ScrollView). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام آقا پژمان اولا ممنون از زحمتت من دقیقا همین کارایی که گفتی کردم ولی خطا میده که اسکرول رو باید اول intialized کنی java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (ScrollView). سلام فکر می کنم شما لایوت دیگه ایی رو لود کردید. Layout ای رو لود کنید در اکتیویتی که اسکرول ویوتون در اون قرار داره. البته این مشکل می تونه علت های دیگه ای هم داشته باشه. شما کدهاتون رو هم قرار بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amalian 0 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام تو برنامه من این ارور میده programpaused on line :126 ممنون از راهنماییتون میخوام لیبل رو اسکرول کنم ، متنم زیاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، amalian گفته است : programpaused on line :126 سلام یه تصویر کوچیک از اررور و خط 26بذارید. تصویر کم حجم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۵ داداش کتاب خونه کار نمیکنه مشگام رفع نکرد من تنظیم متن با اسکرول میخپام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.