reza2001 587 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیز من یه مشکلی دارم ، آیتم های لیست ویوی من که از دیتابیس میگیرم به هم چسبیده هست من می خوام برای پس زمینه لیبل یه عکس انتخاب کنم و می خوام بین لیبل ها فاصله باشه به طوری که پس زمینه اکتیویتی بین لیبل ها قابل دیدن باشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بستگی به نوع لیست (یک خطی ، دو خطی ، دوخطی با عکس) با یکی از کد های زیر میتونین این کار رو انجام بدین Dim i As ListViewi.AddSingleLinei.SingleLineLayout.ItemHeight=100i.AddTwoLinesi.TwoLinesLayout.ItemHeight=100i.AddTwoLinesAndBitmapi.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=100 و شما باید عکسی طراحی می کنید از سمت راست یکمی فاصله بدید . ابن تنها راه هست که خودم استفاده می کنم و جواب می ده . البته برای بک گراند لیبل این طوریه بهترین پاسخ های این دو سوال بودن . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید ارتفاع هر آیتم رو یکم زیاد کنی و تصویری که که برای پس زمینه لیبلش انتخاب کردی رو بالا پایینش رو خالی بزار و Transparent کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید ارتفاع هر آیتم رو یکم زیاد کنی و تصویری که که برای پس زمینه لیبلش انتخاب کردی رو بالا پایینش رو خالی بزار و Transparent کن منظورتون از ارتفاعشو زیاد کنم چیه ؟! چطور باید این کار رو کنم ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بستگی به نوع لیست (یک خطی ، دو خطی ، دوخطی با عکس) با یکی از کد های زیر میتونین این کار رو انجام بدین Dim i As ListView i.AddSingleLine i.SingleLineLayout.ItemHeight=100 i.AddTwoLines i.TwoLinesLayout.ItemHeight=100 i.AddTwoLinesAndBitmap i.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=100 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بستگی به نوع لیست (یک خطی ، دو خطی ، دوخطی با عکس) با یکی از کد های زیر میتونین این کار رو انجام بدین Dim i As ListView i.AddSingleLine i.SingleLineLayout.ItemHeight=100 i.AddTwoLines i.TwoLinesLayout.ItemHeight=100 i.AddTwoLinesAndBitmap i.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=100 خیلی ممنون ، این مشکلم حل شد ! فقط یه سوال دیگه میمونه ! اونم اینه که می خوام عرض عکس لیبل با عرض آیتم یکی بشه ، الان عکس من از طرف چپ بیرون میزنه یعنی نصف عکس رو توی لیبل نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ، این مشکلم حل شد ! فقط یه سوال دیگه میمونه ! اونم اینه که می خوام عرض عکس لیبل با عرض آیتم یکی بشه ، الان عکس من از طرف چپ بیرون میزنه یعنی نصف عکس رو توی لیبل نشون میده شما باید عکسی که طراحی می کنید رو از سمت راست یکم فاصله بدید . این تنها راهی هست که من استفاده می کنم و جواب هم می ده . البته برای وقتی که بک گراند لیبل می گذارید این طوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام به دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم ، آیتم های لیست ویوی من که از دیتابیس میگیرم به هم چسبیده هست
من می خوام برای پس زمینه لیبل یه عکس انتخاب کنم و می خوام بین لیبل ها فاصله باشه
به طوری که پس زمینه اکتیویتی بین لیبل ها قابل دیدن باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.