majid08 266 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه ساختم با عنوان دوربین مخفی برنامه کلیپ دوربین مخفی هست تازه گذاشتم تو بازار واسه بررسی اسکرین شات میزارم نظر بدین ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالیه!اگه منتشر شد قرار بدید حتما دانلود میکنم! ایده:19 گرافیک:19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه داداش من بهت کلا 17 میدم فقط قابلیت آپدیتش چجوریه؟ کلیپها بروز میشن یا کل برنامه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ 18 ایده ی خوبیه کلیپ ها توی برنامه نمایش میدن یا میره به یه برنامه ویدیو پلیر و قسمت اپدیتش چجوریه خود برنامه اپ میشه یا کلیپ ها اپ میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من بهت 12 میدم چون از برنامه های اپل ایده برداری بهتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیک 16 ایده 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بنده دقت کردم گرافیک اکثر نرم افزار هاتون با هم یکی هست پس گرافیک 5 ایده هم 15 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه داداش من بهت کلا 17 میدم فقط قابلیت آپدیتش چجوریه؟ کلیپها بروز میشن یا کل برنامه؟ سبلم کلیپها بروز میشن تعدادشون بیشتر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ 18 ایده ی خوبیه کلیپ ها توی برنامه نمایش میدن یا میره به یه برنامه ویدیو پلیر و قسمت اپدیتش چجوریه خود برنامه اپ میشه یا کلیپ ها اپ میشن کلیپها توی برنامه نشون داده میشن و فقط کلیپها اپ میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.