رفتن به مطلب
  • 0

وسط چین کردن عکس داخل وب ویو


idestudio

سوال

سلام

من با کد زیر یک وب ویو رو که داخلش یک عکس متحرک هست اضافه میکنم، حالام میخوام بدونم، چجوری میتونم عکس رو تو وب ویو وسط چین کنم

ممنون

WebViewGif.Initialize("WebViewGif")
	 WebViewGif.LoadUrl("file:///android_asset/gif/"&cur1.GetString("gif"))
	 ScrollView1.Panel.AddView(WebViewGif,ScrollView1.Width/4,50,ScrollView1.Width-40,340)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام.


 


باید ازاین کد به جای کد خودتون برای لود استفاده کنید:



WebViewGif.LoadHtml("<center><img src='file:///android_asset/gif/"&cur1.GetString("gif")&"'></center>")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از همه دوستان بابت راهنماییهاتون

مشکلم حل شد

 

خیلی چیزا یاد گرفتم ازتون  :gol:

ببخشید بابت اسپم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو بررسی کن البته من خودم تست نکردم

dim filePath  as string = android_asset/gif/"&cur1.GetString("gif")
webView.LoadHtml("<div align="center"><img align='absmiddle' src='File:///" & filePath & "' width="70%" height="70%"/></div>")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز

تست کردم، syntax error داره

قبلا تست کردید ببینید میشه از دستورات html تو کدها اینطوری استفاده کرد؟

اگه بشه جالبه

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز

تست کردم، syntax error داره

قبلا تست کردید ببینید میشه از دستورات html تو کدها اینطوری استفاده کرد؟

اگه بشه جالبه

ممنون

بله می شه!

دقیقا کجا ارور داد؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دو خط ارور داره خط اول با گذاشتن رشته داخل " حل شد ولی سطر دوم CENTER رو قرمز نشون میده

لطفا اگه امکان داره شما هم تستش کنید

خودم کاملا با دستورات html آشنایی دارم، فقط دقیق نمیدونم چجوری همراه با کدهای B4A ترکیبش کنم

ممنون بابت جوابتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برادر اگه در توانم بود تست میکردم برات ولی اینو تست کن خودت

	Dim filePath As String  = "android_asset/gif/"&cur1.GetString("gif")
	Dim html As String = $"<html><body><div align="center"><img align='absmiddle' src='File:///"$ & filePath & $""'width="70%" height="70%"/></div></body></html>"$ 
	WebView1.LoadHtml(html)

احتمالا کارتو راه میندازه

اگه مشکل syntax داشتی یه بررسی ساده کنی میفهیمی مشکل کجاست من دارم داخل notepad مینویسم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...