a_m_i_n_000 1 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یک کتاب ساختم که میره از دیتابیس عکس و متن رو فراخونی می کنه و بعدش تو اسکرول ویو جاگذاری کنه . می خواستم تو این قسمت زوم راهنماییم کنید . فرقی داره زوم دو انگشتی باشه یا اینکه رو عکس کلیک بشه عکس باز بشه . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a_m_i_n_000 1 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان یکی راهنمایی کنه من جا موندما :-) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام می گید وقتی روی imageview کلیک شد مختصات اون رو تغییر بده! به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a_m_i_n_000 1 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام می گید وقتی روی imageview کلیک شد مختصات اون رو تغییر بده! به همین سادگی یه نمونه کد میتونید بزارین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ درود از کتابخونه PinchZoomAndMove استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a_m_i_n_000 1 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ درود از کتابخونه PinchZoomAndMove استفاده کن من تازه شروع کردم ,میشه یه نمونه کد بزارین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a_m_i_n_000 1
سلام
من یک کتاب ساختم که میره از دیتابیس عکس و متن رو فراخونی می کنه و بعدش تو اسکرول ویو جاگذاری کنه .
می خواستم تو این قسمت زوم راهنماییم کنید .
فرقی داره زوم دو انگشتی باشه یا اینکه رو عکس کلیک بشه عکس باز بشه .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.