alinoori 123 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 بچه ها دوره متریال ایران اپ رو کی خریده .راضیه.اخه بعضیا میگن جانبراری تو کوییک لرن اموزشش بهتره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 من نخریدم ولی فیلم های اموزشی جانبراری رو دارم خوب اموزش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 من ایران اپ را خریدم ولی فکر کنم از اقای جانبراری کامل تر باشه همچنین انگار یک سری کتابخونه هم خود ایشون تبدیل کردن مخصوص متریال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 استاد امین خلیلی چند روزه که دوره آموزش طراحی متریال رو شروع کردند ان شالله تموم بشه توی فروشگاه قرار میگیره کاملا اختصاصی و تاپ از انجمن تخصصی Basic4Android.Org !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjt-soft 10 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 من جانبراری هستم واقعا از ادم هایی که اموزش من رو کپی کردن ناراحتم 80 تومن ارزششو نداره ولی من نهایت تلاشمو میکنم و این موضوع رو پیگیری میکنم چرا باید کسی که آموزش میزاره آموزشاش پخش شه؟!!1 من نخریدم ولی فیلم های اموزشی جانبراری رو دارم خوب اموزش میده شما هم کارتون پیگیری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjt-soft 10 ارسال شده در 7 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 استاد امین خلیلی چند روزه که دوره آموزش طراحی متریال رو شروع کردند ان شالله تموم بشه توی فروشگاه قرار میگیره کاملا اختصاصی و تاپ از انجمن تخصصی Basic4Android.Org !!! از مدیریت هم میخام که با من همکاری کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.