majid08 266 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه لینک عکس دارم که تو مولتی پنل اومدم با اون روش جداسازی با # دانلود کرئم و تو ایمیج ویو نمایش میدم میخام این عکس رو در هر پنلی که نمایش میده روش کلیک شه به اشتراک بزاره عکس رو ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ خب میتونی از طریق تگ و عکس که تو ایمیج ویو هست رو ذخیره کنی و بعد شیر کنی نمایش بدی ، یه چیزی تو این مایه ها : Sub img_Click Dim send As ImageView send=Sender Dim bitmap1 As Bitmap bitmap1=send.Bitmap Dim out As OutputStream out=File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"sharing.png",False) bitmap1.WriteToStream(out,100,"PNG") Dim a As AriaLib StartActivity( a.SharePic(File.DirRootExternal,"sharing.png","Share") ) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ داداش کلیک میکنم میرم رو واتس اپ میگه اشتراک گذاری ناموفق بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ عکس رو چک کردین که درست سیو شده یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عکس دخیره شده و هیچی نشون نمیده؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه لینک عکس دارم که تو مولتی پنل اومدم با اون روش جداسازی با # دانلود کرئم و تو ایمیج ویو نمایش میدم
میخام این عکس رو در هر پنلی که نمایش میده روش کلیک شه به اشتراک بزاره عکس رو
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.