اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


135 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 25 دقیقه قبل، شهاب اسکندری گفته است :

سلام

فکر میکنم کورزورتون مقداری دریافت نمیکنه که اینیشیالایز بشه

مقدار های بانک رو چک کنید

ببینید که ای دی 1 و 2 و 3 موجود هست یا نه

 

مقادیر درست هستن 

Caepture.PNG

اصن نمیدونم چرا اون اررور رو میده 

توی logs ببینید عکس توی پست قبلی

نوشته فایل دیتا بیس مورد استفاده قرار نگرفتته

حتی سورس های قبلی که با همین کتابخونه نوشتم و درست کار میکرد الان اونا رو هم اررور میده 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جالبه

نباید همچین اروری بده، میخواین یه بار ببندید بیسیک رو ، کتابخونه رو حذف کنید و دوباره کپی کنید و بیسیک رو باز کنید و استفاده کنید

در کل، ارورتون میگه که کورزور اینیشیالایز نشده و احتمالا به خاطر اینه که مقادیر واردش نمیشه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، شهاب اسکندری گفته است :

جالبه

نباید همچین اروری بده، میخواین یه بار ببندید بیسیک رو ، کتابخونه رو حذف کنید و دوباره کپی کنید و بیسیک رو باز کنید و استفاده کنید

در کل، ارورتون میگه که کورزور اینیشیالایز نشده و احتمالا به خاطر اینه که مقادیر واردش نمیشه

 

آقا شهاب بازم تشکر 

ولی کتابخانه رو پاک کردم بازم درست نشد 

بیسک رو پاک کردم و نصب کردم بازم نشد 

navicat رو پاک کردمو بازم نصب کردم بازم درست نشد 

جالبه همون دیتابیس که با کتابخونه اررور میده رو با دستورات sql  اجرا میکنه 

ولی واقعا نیاز دارم که با کتابخونه انجامشون بدم 

به نظرتون چیه که باعث  میشه خلل ایجاد بشه ؟؟؟ 

واقعا در حال حاضر نمیخوام توفیق اجباری بششه و برم بازم  با sql کار کنم 

نیاز دارم با کتابخونه کار کنم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید

منطقی نیست کتابخونه فقط روی یه ماشین مورد داشته باشه

مطمئنا مشکلی هست که مربوط به ساختار بانکتونه، یا دیتا ندارید یا ... که فراخوانی نمیتونه کانکت بشه
از نسخه های جدید ترش ،یا نسخه ی 2 استفاده کنید ببینید همین مورد هست یا نه
اگ مشکل پا برجا بود، از sql استفاده کنید عزیزم

موفق باشی :)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کوئری ای که نوشتید، احتمالا یه نتیجه ی خالی رو از دیتابیس میاره که باعث میشه کورزور، مقدار دهی اولیه نشه

موجود بودن مقادیر در دیتابیس رو چک کنید عزیز دلم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1394/05/23, 21:37:30، شهاب اسکندری گفته است :

به نام خدا

 

سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم 

خوبید؟

بالاخره کتابخانه فراخوانی نسخه 3 هم منتشر شد که همین الان هم میتونید سورس، هم آموزش ویدیویی و هم خود کتابخانه رو دریافت کنید...

اول از هرچیزی

تشکر ویژه میکنم از استاد عزیزم، @Nemesis،  آقای شفیعی عزیز که خیلی خیلی خیلی منو کمک کردن در ساخت این کتابخونه و کلا در برنامه نویسی .....

خوب

ویژگی های جدید کتابخانه:

1- اضافه شدن خاصیت Initialize به کتابخانه

2- خواندن رکورد های دیتابیس از اول به اخر و از اخر به اول

3- کوتاه شدن قابل توجه کد نویسی ها...

4- فراخوانی استرینگ و قرار دادن متن در هر جایی(نه فقط لیبل)

5- ست کردن لیبل و اسکرول ویو، تنها با کمتر از نیم خط کد

6- قرار دادن Insert به شکلی ساده و قابل فهم

7- قرار گرفتن DELETE به شکلی ساده

8- قرار گرفتن Update به شکلی ساده(قابل استفاده برای علاقه مندی ها)

9- اضافه شدن خاصیت Custom Select برای دوستان حرفه ای تر و استفاده از کوئری های دلخواه...

 

اینم از این....

امیدوارم به کارتون بیاد و دعامون کنید

بازم تشکر ویژه دارم از استادم :gol:

تایپک رو هم بترکونید :)

 

 

دانلود Farakhani 3

 

دانلود سورس کد

 

دانلود ویدیو آموزشی

سلام. ببخشید من سورس و کتابخونه رو دانلود کردم و اجرا گرفتم ازش اما بهم این خطا رو میده:

java.lang.NoSuchMethodError: anywheresoftware.b4a.objects.ListViewWrapper.AddSingleLine2
    at b4a.example.farakhani._singlelinetitr(farakhani.java:397)
    at b4a.example.listviewtest._activity_create(listviewtest.java:357)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)

دلیلش چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه کتابخونه 3 هست؟
اخرین نسخه رو بگیرید و استفاده کنید
ببینید تغییری ایجاد میشه یا خیر

کتابخونه sql رو هم که دارید حتما دیگه...

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 دقیقه قبل، شهاب اسکندری گفته است :

نسخه کتابخونه 3 هست؟
اخرین نسخه رو بگیرید و استفاده کنید
ببینید تغییری ایجاد میشه یا خیر

کتابخونه sql رو هم که دارید حتما دیگه...

 

بله همون نسخه ای که داخل همین صفحه شما قرار دادین رو دریافت کردم. کتابخانه sql هم فعاله!!!!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس رو بیخیال شو شما

اموزش رو ببین

یکی دو تا تست بکن خودت
ببینیم چطوریه

چون سورس برای شما مشکل داره، ممکنه کمبودی داشته باشه بیسیکتون یا چیزی

با اموزش کار کنید 

♥

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، شهاب اسکندری گفته است :

سورس رو بیخیال شو شما

اموزش رو ببین

یکی دو تا تست بکن خودت
ببینیم چطوریه

چون سورس برای شما مشکل داره، ممکنه کمبودی داشته باشه بیسیکتون یا چیزی

با اموزش کار کنید 

♥

 

من خودم سه خط کد نوشتم اینها:

Dim fara As Farakhani
    fara.initialize("smrt_db.db","customer",True)
    fara.SingleLineTitr(ListView1,"name","id")

هم با farakhani V3 و هم با farakhani V3.4 تست گرفتم بازم دقیقا همون خطارو میده!!!!

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

معذرت میخوام تایپیک قدیمی رو اوردم بالا

یه سوالی داشتم

نرم‌افزار من دیتابیس رو از اینترنت دانلود میکنه و ی جایی از حافظه قرار میده

می‌خواستم بدونم راهی هست که با این کتابخونه دیتابیس رو از حافظه لود کنم ؟؟؟

با SQL از هر جایی بخوایم میتونیم دیتابیس رو اینیشیلایز کنیم ولی با کتابخونه شما نمیشه

خیلی بهش احتیاج دارم

ممنون میشم سری جوابمو بدید

با تشکر

سلام

معذرت میخوام تایپیک قدیمی رو اوردم بالا

یه سوالی داشتم

نرم‌افزار من دیتابیس رو از اینترنت دانلود میکنه و ی جایی از حافظه قرار میده

می‌خواستم بدونم راهی هست که با این کتابخونه دیتابیس رو از حافظه لود کنم ؟؟؟

با SQL از هر جایی بخوایم میتونیم دیتابیس رو اینیشیلایز کنیم ولی با کتابخونه شما نمیشه

خیلی بهش احتیاج دارم

ممنون میشم سری جوابمو بدید

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
خاهش میکنم هموطن

موقع اینیشیالایز کتابخونه، اسمش رو میگیره و از توی اکسترنال کپی رو انجام میده توی اینترنال
باید توی پوشه فایل بیسیک باشه
این قابلیت رو اگر اپدیت بعدی رو دادم براش، قرار میدم حتما

 

♥

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری