B.Z 1 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستان با اموزش های سایت و کمک شما بخشی از برنامه انجام شد.مشکلی که هست من بعد از خوندن RSS سایت در لیست ویو نمایش داده میشه فقط ابتدای متن قسمتیش خونده نمیشه (تصویر ضمیمه) ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستان با اموزش های سایت و کمک شما بخشی از برنامه انجام شد.مشکلی که هست من بعد از خوندن RSS سایت در لیست ویو نمایش داده میشه فقط ابتدای متن قسمتیش خونده نمیشه (تصویر ضمیمه) ممنون میشم راهنمایی کنید شاید لیست ویوتون نسبت به صفحه نمایش بزرگتره تو دیزاینر اسکریپت کد نویسی اصولی کنید بعد ببینید اگه بازم همین طوری بود مشکل از یکجای دیگست (فراخوانیو...) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ در دیزاینر ببینید که آیا این کد رو نوشتید یا نه(در قسمت Designer Scripts) ListView1.SetLeftAndRight(0%x,100%x) ListView1.SetTopAndBottom(0%y,100%y) بجای عبارت Listview1 نام لیست ویو خودتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ احتمالا این باید باشه . باید بهش بگی از چپ چقدر بیاد اینورتر این - هم کارش اینه اگه نباشه فکر کنم از چپ درصد می گیره اگه باشه از راست ؛؛؛؛؛؛ البته فکر کنم Dim l As Label l = ListView1.SingleLineLayout.Label l.Left = -1%X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
B.Z 1 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخ ها انجام دادم نشد این خط رو تو سرچ پیدا کردم تپنستم تعداد خط ها رو کم و زیاد کنم ولی نشد سمت راست رو حل کنم ListView1.TwoLinesLayout.Label.Gravity = Gravity.TOP ListView1.TwoLinesLayout.Label.Height = 140dip ListView1.TwoLinesLayout.ItemHeight = 100dip ListView1.TwoLinesLayout.SecondLabel.Height = 120dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام با این مشکلت حل میشه Dim lbl As Label lbl = ListView1.SingleLineLayout.Label lbl.Left = lbl.Left - 30dip lbl.TextColor = Colors.Black لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
B.Z 1
با سلام
دوستان با اموزش های سایت و کمک شما بخشی از برنامه انجام شد.مشکلی که هست من بعد از خوندن RSS سایت در لیست ویو نمایش داده میشه فقط ابتدای متن قسمتیش خونده نمیشه (تصویر ضمیمه)
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.