Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام نام بهتری نتونستم پیدا کنم ! چطوری می تونم متغیر رو طوری در Class تعریف کنم که در لیست گزینه های Library نشون داده نشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. قبل از sub Class یه Private بذارید تا دیده نشه. اینجوری: private Sub Class_Globals End Sub و متغیر هایی که تعریف میکنید اینجوری تعریف کنید: Private s As String Private a As Int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون کار کرد ممنون.. حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون کار کرد ممنون.. حل شد چرا کار نکرد؟؟ وقتی به این صورت تعریف میشه دیگه دیده نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ چرا کار نکرد؟؟ وقتی به این صورت تعریف میشه دیگه دیده نمیشه. کار نکرد؟گفت کار کرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید سوء تفاهم شد فکر کنم! من پستو ویرایش کردم! آخه اول کار نکرد بعد بیسیک بستم و باز کردم درست شد! خیلی ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
نام بهتری نتونستم پیدا کنم !
چطوری می تونم متغیر رو طوری در Class تعریف کنم که در لیست گزینه های Library نشون داده نشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.