majid08 266 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 سلام من یه دیتابیس دارم به صورت زیر میشه یه کاری کرد که بجای نمایش دادن از روی id بیاد تو پنل یا لیست ویو یا هر چیز دیگه ای این تست 1 تا 6 رو نمایش بده یعنی یه طوری بنویسیم که اگه 10 تا ردیف داشته باشیم با 10 ای دی این بیاد ما هر کدوم رو خاستیم برامون به صورتی که گفتم نمایش بده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 متوجه منظورتان نشدم یه کم واضحتر بیان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 17 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 متوجه منظورتان نشدم یه کم واضحتر بیان کنید داداش روال عادی برای لود اطلاعات در مثلا لیست ویو این که اگه 10 تای ردیف داشته باشیم این ماید ایدی رو میبینه و 10 تا مطلب رو تو 10تا ویو نشون میده من میخام هر ردیف رو که توش نوشته تست 1 تست2 تست3 ... اینا ور در لیست ویو یا مولتی پنل نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه دیتابیس دارم به صورت زیر
میشه یه کاری کرد که بجای نمایش دادن از روی id بیاد تو پنل یا لیست ویو یا هر چیز دیگه ای این تست 1 تا 6 رو نمایش بده
یعنی یه طوری بنویسیم که اگه 10 تا ردیف داشته باشیم با 10 ای دی
این بیاد ما هر کدوم رو خاستیم برامون به صورتی که گفتم نمایش بده میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.