mehran901 41 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من نمیدونم اسم این منو چی هست ی منوهای شفافی هست از سمت راست میکشن میاد بیرون مثل برنامه آپ اگه دیده باشین اونا رو با بیسیک میشه ایجاد کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ بهشون میگن اسلاید منو اگه سرچ کنید تو انجمن هستش من ایت تاپیک رو پیدا کردم این اسلاید منو ها نمیتونن بک گراند شفاف داشته باشن؟ http://answercenter.ir/topic/137-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ شما الفا بکگراند رو روی 10 بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ بهشون میگن اسلاید منو اگه سرچ کنید تو انجمن هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان من نمیدونم اسم این منو چی هست ی منوهای شفافی هست از سمت راست میکشن میاد بیرون مثل برنامه آپ اگه دیده باشین
اونا رو با بیسیک میشه ایجاد کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.