رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای استفاده از چند جدول در دیتابیس


الهام

سوال

سلام دوستان

 

خواهش میکنم هرکی بلده کمک کنه چون چند روزب که گیر کردم اینجا

 

من یه دیتابیس دارم که حدود چهارتا جدول توش داره
 

حالا میخوام برای اینا علاقه مندیها و جستجو بزارم ولی نمیشه 
فقط میتونم از یه جدول استفاده کنه 

خواهش میکنم کمک کنید

اولین برنامه من هست

 

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام دوست عزیز

این سورس کارتونو را میندازه

یه مشکل ریز داره توی فراخوانی علاقه مندی

که اگه نتونستید برطرف کنید، بگید کمک کنیم

http://answercenter.ir/topic/3622-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AA%DB%8C/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

این سورس کارتونو را میندازه

یه مشکل ریز داره توی فراخوانی علاقه مندی

که اگه نتونستید برطرف کنید، بگید کمک کنیم

http://answercenter.ir/topic/3622-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AA%DB%8C/

 

سلام اقا شهاب

 

بنده سورس شما رو گرفتم ولی مشکلم حل نشود

در ضم بنده اصلا با کتابخونه فراخانی کار نکردم

اگه میشه لطف کنید یه سورس برام بزارید که از فرخانی توش استفاده نشوده باشه

 

خیلی خیلی ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما جاهایی که از فراخوانی استفاده شده، 

بیاین و از روش اصلی استفاده کنید

ببینید، اصل استفاده درست از شرط هاست

که توی این سورس، میتونید فرا بگیرید

دیگه روش فراخوانی از دیتابیس دلخواه هست..........

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما جاهایی که از فراخوانی استفاده شده، 

بیاین و از روش اصلی استفاده کنید

ببینید، اصل استفاده درست از شرط هاست

که توی این سورس، میتونید فرا بگیرید

دیگه روش فراخوانی از دیتابیس دلخواه هست..........

 

آقا شهاب من که گفتم این اولین برنامه منه (یعنی چندان با کدنویسی آشنا نیستم)

شما که دانش کافی برای این کار دارید لطفا کمک کنید دیگه

این سورس فرآخانی رو تغییرش بدید و برام پیوست کنید

 

واقعا چند روزه که اینجا گیر کردم

 

تو رو خدا کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه علاقمندی و جستجو برای یه جدول رو بلدی این این اموزش استفاده کن ، بجای اینکه چند جدول داشته باشی همه جدول هارو یکی می کنی و هر کدوم رو که خواستی فراخوانی می کنی 

 

آموزش فصل بندی کتاب

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضم آقا شهاب من یه دکمه تو پنل گذاشتم که با اون اون مطلب مورد نظر به علاقه مندیها اضافه میشه

 

و یه مشکلی که سورس شما داره اینکه:

باید اول وارد لیست علاقه مندیها بشی  و بعد اون یکی از جدول ها رو انتخاب کنی تا علاقه مندیهای اون جدولو بهت بده

 

 

من میخوام وقتی روی لیست علاقه مندیها زدم بیاد همه علاقه مندیها از جول 1تا 4 رو جمع کنه و تو اون لیست نشون بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای اینکارا جدول رو یکی کنید راحت کار کنید چند جدول برای کتاب غیر اصولیه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای اینکارا جدول رو یکی کنید راحت کار کنید چند جدول برای کتاب غیر اصولیه

حالا من یه اشتباهی کردم ولی خواهش راحلشو بگید بهم تا این همه اطلاعتو دوباره نچینم تو یکی 

خواهش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا من یه اشتباهی کردم ولی خواهش راحلشو بگید بهم تا این همه اطلاعتو دوباره نچینم تو یکی 

خواهش

کاری نداره یه کپی پیس ساده هستش از این جدول کپی کن بذار توی یه جدول دیگه ؛؛؛؛؛ تمام

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاری نداره یه کپی پیس ساده هستش از این جدول کپی کن بذار توی یه جدول دیگه ؛؛؛؛؛ تمام

 

چرا من هرچی میگم شما یه چیز دیگه میگید آیا؟

 

خوب بنده حتما یه جایی مشکل دارم که میگم باید از این روش برم دیگه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا من هرچی میگم شما یه چیز دیگه میگید آیا؟

 

خوب بنده حتما یه جایی مشکل دارم که میگم باید از این روش برم دیگه

 

والا چه عرض کنم ، من فقط خواستم تجربه شخصیم رو بگم که در فراخوانی دیتابیس چند جدولی و درست کردن علاقمندی و جستجو یکم مشکل هستش .

واسه این هم هست که دوستان می گن تک جدولی باشه که هم راحت می تونی علاقمندی و جستجو واسش درست کنی

 

من خودم چند وقت پیش واسه کتابم دنبال چند جدولی بودم که به نتیجه ای نرسیدم و از اون راه فصل بندی کتاب رفتم جلو و نتیجه خوبی گرفتم واسه همین هم آموزشش رو درست کردم تا دوستان هم راحت باشن 

 

کلا صلاح مملکت خویش خسروان دانند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا من هرچی میگم شما یه چیز دیگه میگید آیا؟

 

خوب بنده حتما یه جایی مشکل دارم که میگم باید از این روش برم دیگه

دوست عزیز ما به شما نگفتیم که حتما جدول بسازین دوستان دارن راهنمایی میکنن از شما هم دعوت نکردیم بیاید سوال بپرسین

از هر روشی دوس دارین برین وقتی شما حوصله کسی که میخواد کمکتون کنه رو ندارین انتظار بی جاییه بخواین جوابتونو بدن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ما به شما نگفتیم که حتما جدول بسازین دوستان دارن راهنمایی میکنن از شما هم دعوت نکردیم بیاید سوال بپرسین

از هر روشی دوس دارین برین وقتی شما حوصله کسی که میخواد کمکتون کنه رو ندارین انتظار بی جاییه بخواین جوابتونو بدن

 

دوست عزیز اگه شما هم حالا دعوا دارید بنده متاسفانه ندارم

در ضم شما اینجا یه محیط ساختید که به مشکلات برنامه نویسا برسید نه اینکه باهاشو همچین برخوردی داشته باشید

 

خوب شما اول ببینید سوال بنده چیه خوب اگه کسی بلد نیست سوالمو جواب بده خوب اسپم نده

من اگه سوال در مورد دیتابیس تک جدولی بود حتما در مورد دیتابیس تک جدولی میپرسیدم نه دیتابیس چند جدولی

 

اینجور طرز برخورد اصلا در حد مدیر ارشد نیست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب منم همین مشکلو دارم 

این که روش جواب دادن نیست که هی بگید غیر اصولیه غیر اصولیه

خب یه راهنمایی بکنید

 

من اینو نوشتم ارور میده

("cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 , tbl2 , tbl3  WHERE fave = 1 

اگه جداولمم یکی کنم به مشکل میخورم

کمک کنید کمممممممممک

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگه شما هم حالا دعوا دارید بنده متاسفانه ندارم

در ضم شما اینجا یه محیط ساختید که به مشکلات برنامه نویسا برسید نه اینکه باهاشو همچین برخوردی داشته باشید

 

خوب شما اول ببینید سوال بنده چیه خوب اگه کسی بلد نیست سوالمو جواب بده خوب اسپم نده

من اگه سوال در مورد دیتابیس تک جدولی بود حتما در مورد دیتابیس تک جدولی میپرسیدم نه دیتابیس چند جدولی

 

اینجور طرز برخورد اصلا در حد مدیر ارشد نیست

مشکل شما حل شد؟؟؟:///////////

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگه شما هم حالا دعوا دارید بنده متاسفانه ندارم

در ضم شما اینجا یه محیط ساختید که به مشکلات برنامه نویسا برسید نه اینکه باهاشو همچین برخوردی داشته باشید

 

خوب شما اول ببینید سوال بنده چیه خوب اگه کسی بلد نیست سوالمو جواب بده خوب اسپم نده

من اگه سوال در مورد دیتابیس تک جدولی بود حتما در مورد دیتابیس تک جدولی میپرسیدم نه دیتابیس چند جدولی

 

اینجور طرز برخورد اصلا در حد مدیر ارشد نیست

 

 

خب منم همین مشکلو دارم 

این که روش جواب دادن نیست که هی بگید غیر اصولیه غیر اصولیه

خب یه راهنمایی بکنید

 

من اینو نوشتم ارور میده

("cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 , tbl2 , tbl3  WHERE fave = 1 

اگه جداولمم یکی کنم به مشکل میخورم

کمک کنید کمممممممممک

http://answercenter.ir/topic/3482-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/

http://answercenter.ir/topic/720-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/

http://answercenter.ir/topic/622-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C/

http://answercenter.ir/topic/6492-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/

http://answercenter.ir/topic/2489-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%88%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88/

http://answercenter.ir/topic/760-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/

 

اینهمه تاپیک در موردش بحث شده و به نتیجه نرسیده راهی هم که بنظرمون رسیده تو این تاپیکا گفتیم که کاملا هم غیر اصولیه

ما میگیم غیر اصولیه چون جوابی نداره

تنها راهش اینه

 

برای سرچ تو جدول های مختلف میتونی یه کاری کنی

بجای اینکه بیای آیتم هارو تو لیست ویو بیاری تو همشون سرچ کنی و نتایج رو بریزی تو چندتا لیست بعد لیست هارو تو لیست ویو نشون بدی پشت سر هم

یعنی تو حلقه از چندتا لیست اد کنی ایتم هاتو

البته اینا برنامت. هم سنگین میکنه هم احتمال خطا رو توش بالا میبره بنظرم دیتابیستو درست کنی بهتره

 

که بازم میگم ممکنه مشکلاته دیگه ای بوجود بیاره

 

در ضمن ما محیطی ساختیم برای تبادل اطلاعات نه اینکه یسری بیان سوال کنن وقتی هم جواب میدیم طلبکار شن که چرا سوالو بد متوجه شدین

این آخرین اخطاره که دوستان بصورت طلبکارانه سوال نکنید وگرنه برخورد میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...