رفتن به مطلب
  • 0

تست اتصال به اینترنت در شروع برنامه


مجتبی قاسمی

سوال

سلام من یه سورس میخاستم که در ابتدا که برنامه اجرا میشه ببینه که به اینترنت دسترسی داره یا نه و اگه دسترسی به اینترنت نداشت ارور بده .ممنون میشم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

من یه نکته بگم درباره این تست اینترنت. ببینید این کتابخونه می آد می بینه که آیا کاربر به اینترنت متصل هست یانه.

ولی نمی آد تست کنه که آیا می شه چیزی از اینترنت دانلود کرد.

شما برای این که بفهمید انتقال دیتا از اینترنت ممکن هست می تونید این کار رو HttpJob انجام بدید.

مثلا یه فایل txt تو picoFile آپبود کنید و اون رو دانلود کنید.

بگید اگر موفقیت آمیز بود به کار و اگر نبود هم بگه به اینترنت متصل نیستید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام چرا این کد روی سیستم من کار نمیکنه دیروز کار میکرد و هیچ مشگلی نداشد ولی امروز دوباره برنامه رو اجرا کردم ارور میده و هر چی پروژه مرتبط با این کد و کتابخانه رو اجرا میکنم اررور میده با روی کتابخانه های  araLib و persanLib اررو میده ؟

این ارور رو میده :    Unfortunately , persianLib Sample Source has stopped

کتابخانه arialib رو هم گذاشتم.

Dim aria As AriaLib

	If aria.TestInterntConnection = False Then
		Msgbox("disconnect","")
		
	Else If aria.TestInterntConnection = True Then
		Msgbox("connect","")

در manifest editor  هم این کد را وارد کردم  ولی بازم کار نمیکنه .!!!!

AddPermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

کتابخانه + سورس در این تاپیک موجود است

 

http://answercenter.ir/topic/8167-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-assistant/

 

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیزم

کتابخونه اریا لیب رو دانلود کنید

به این شکل استفاده میشه ازش

	
	If aria.TestInterntConnection = False Then
		msgbox("disconnect","")
	Else If aria.TestInterntConnection = True Then
		msgbox("connect","")
	End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

2- از طریق کتابخانه استاد امین شاهدی که اسمش AriaLib هست و در بخش کتابخانه ها موجود است

همچنین آموزشش رو هم آقای فرقانی عزیز آماده کرده بودن :

http://answercenter.ir/topic/4690-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...