discoversh 54 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ انتقادو پیشنهاداتون رو روی چشم میزارم.نظر بدین لطفا: https://cafebazaar.ir/app/com.lollipoptaste/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ایده واقعا خوبی هست و طرفدار زیاد داره. چون رایگان هست می شه گفت تا یکی دو هفته دیگه 5000 تا نصب رو داره. من خودم اول که دیدم فکر کردم یه برنامه است در مورد آب نبات چوبی. نام خیلی زیبایی داره. در مورد گرافیک خدمتتون عرض کنم که: - بهتر بود برای برنامتون هم از طرح متریال استفاده کنید که جلوه خوبی داشته باشه. از من می شنوید می گم همین الان گرافیک رو درست کنید و بعد یه آپدیت بدید. بهر حال می تونم اینا رو بدم: گرافیک: 16 ایده: 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir222555 80 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ با اینکه من در حدی نیستم که نظر بدم ولی اگر طراحی متریال دیزاین استفاده میکردی زیبا میشد ایده عالی بود گرافیک : 18 ایده : 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ خوبه دوست عزیز 19.25 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از همه بخاطر نظراتشون.راهی واسه اینکه تعداد دانلود بالا بره هست آیا بعد این چند روز سه چار نفر دانلود کردن؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ داداش +عالی موفق باشی درکل 20 منتظر برنامه های بیشتر از شما ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ایده:20 گرافیک:17 موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بسیار عالی ایده:20 گرافیک:20 پیروز و سربلند باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ایده واقعا خوبی هست و طرفدار زیاد داره. چون رایگان هست می شه گفت تا یکی دو هفته دیگه 5000 تا نصب رو داره. من خودم اول که دیدم فکر کردم یه برنامه است در مورد آب نبات چوبی. نام خیلی زیبایی داره. در مورد گرافیک خدمتتون عرض کنم که: - بهتر بود برای برنامتون هم از طرح متریال استفاده کنید که جلوه خوبی داشته باشه. از من می شنوید می گم همین الان گرافیک رو درست کنید و بعد یه آپدیت بدید. بهر حال می تونم اینا رو بدم: گرافیک: 16 ایده: 20 سپاس از دوستان. امیدوار بودم با توجه به نظراتتون,حداقل توی این یه هفته بیستا دانلود بخوره,ولی فقط چار پنجتا.نمیدونم چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ ایده خوب و جالبی هست ولی امیدوارم وضعیت نظرات و امتیازاتش بهتر بشه!اصلا خوب نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.