رفتن به مطلب
  • 0

اتصال دیتابیس به برنامه


hoji

سوال

16vzlky7y5th.png

 

 

 

با سلام خدمت شمادوستان من نمیتونم دیتا بیسم رو به برنامه وصل کنم و دیتابیس رو در پوشه فایل قرار داده ام

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

خوب برای فراخانی دیتابیس راه های زیادی وجود داره

من بهت پیشنهاد میکنم از کتابخونه فراخوانی استفاده کنی

http://answercenter.ir/topic/5406-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-farakhani-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید این کد رو هم اضافه کنی ولی خوب باید ببینی می خوای دیتابیس رو فراخوانی کنی داخل چی 

If Sql1.IsInitialized = False Then
	Sql1.Initialize(File.DirInternal,"dicke.db",False)
	End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...