اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


Elyas Erfani

دریافت RSS سایت ها ( ساخت برنامه خبری )

47 ارسال در این موضوع قرار دارد

آقا یه سوال :

چرا من وقتی توی ادیت باکس آدرس رو مینویسم و آدرسو میریم توی یه String  و اون متغیر رو به جای ادرس مینویسم این ارور رو میده ؟ 

Untitled_e61eb.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر ک میخواید ادرس رو داخل ادیت تکست بذارید از کد زیر استفاده کنید
فقط حتما حتما حتما دقت داشته باشین ک تمامی کدهای زیر رو از قسمت Activity_Create پاک کنید و در ساب یک دکمه مثل دکمه Load Rss قرار بدین
 


Private EditText1 As EditText
Parser.Initialize
HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(EditText1.Text)
HttpClient1.Execute(Hr, 1)

ببخشید من با موبایلم نمیتونم از تگ کد استفاده کنم :gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

 

اگر ک میخواید ادرس رو داخل ادیت تکست بذارید از کد زیر استفاده کنید

فقط حتما حتما حتما دقت داشته باشین ک تمامی کدهای زیر رو از قسمت Activity_Create پاک کنید و در ساب یک دکمه مثل دکمه Load Rss قرار بدین

 


Private EditText1 As EditText
Parser.Initialize
HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(EditText1.Text)
HttpClient1.Execute(Hr, 1)

ببخشید من با موبایلم نمیتونم از تگ کد استفاده کنم :gol:

داداش من تویه یه اکتیویتی دیگه تکست ادیت رو گزاشتم مقدارشم ریختم تویه یه متغیر

اگه بخوام از متغیر استفاده کنم باید چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب مثلا شما ادیت تکستو توی اکتیویتی Main گذاشتید
و مقدار اونو برابر با ی متغیر از نوع String یا رشته قرار دادید
در Sub Globals اکتیویتی Main :

Private EditText1 As EditText
Dim s As String
s = EditText1.Text

و حالا میخواین توی ی اکتیویتی دیگه ادرس String یا رشته ک اونو با اسم s معرفی کردین بدیم
در ساب دکمه Load Rss در اکتیویتی دیگه :

Parser.Initialize
HttpClient1.Initialize("HttpClient1")
Hr.InitializeGet(Main.s)
HttpClient1.Execute(Hr , 1)


ب همین سادگی





Sent from my D2502 using Tapatalk

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب مثلا شما ادیت تکستو توی اکتیویتی Main گذاشتید

و مقدار اونو برابر با ی متغیر از نوع String یا رشته قرار دادید

در Sub Globals اکتیویتی Main :

Private EditText1 As EditText
Dim s As String
s = EditText1.Text

و حالا میخواین توی ی اکتیویتی دیگه ادرس String یا رشته ک اونو با اسم s معرفی کردین بدیم

در ساب دکمه Load Rss در اکتیویتی دیگه :

Parser.Initialize
HttpClient1.Initialize("HttpClient1")
Hr.InitializeGet(Main.s)
HttpClient1.Execute(Hr , 1)

ب همین سادگی

Sent from my D2502 using Tapatalk

داداش باز همون ارور رو داد 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اجازه بدین من فردا واستون سورس مینویسم :gol:

الان دسترسی ب پی سی ندارم ممنون :gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آقا من میخوام وقتی رو تیتر خبر کلیک شد داخل برنامه چیزی باز نکنه

بره به همون خبر تو همون سایت دوستان میشه راهنمایی کنید؟؟؟ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، آقا تو رو خدا این آموزش رو ادامه بدید ، مثلا چه طوری عکس ها رو از هر خبر دریافت کنیم و توی لیست ویو بارگزاری کنیم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، آقا تو رو خدا این آموزش رو ادامه بدید ، مثلا چه طوری عکس ها رو از هر خبر دریافت کنیم و توی لیست ویو بارگزاری کنیم ؟؟؟

سوال منم هست چه جوری عکس خبر رو هم نشون بدیم و تو ادامه مطلب با عکسش باشه نه فقط متن 

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من دقیقا همه کار ها رو درست انجام دادم ولی مطالب رو پیدا نمیکنع

احتمالا مشکل از لینک که به برنامه دادین 

من همین الان با یه لینک یه سایت خبری دیگه تست کردم درست بود

ویرایش شده در توسط dftbayat

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من دقیقا همه کار ها رو درست انجام دادم ولی مطالب رو پیدا نمیکنع

 

سلام

 

با تشکر از اقای بیات

 

خطایی چیزی میده ؟؟؟

 

عکس از خطا قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الیاس جان این امکان هارو واسش اضافه کن، دمت گرم

 

1- مطالبی که دریافت میکنه رو ذخیره کنه، یعنی وقتی که نت قطع میشه مطالب نپره

2- وقتی نت وصله و اون سایت بروز میشه، یه مسیج بیاد و بگه که آیا میخوایید برنامه بروز بشه

3- مطالبی که از rss میگیره رو با یه دکمه بشه به اشتراک گذاشت

 

حالا هر کدوم رو تونستی بزار، اگه سه تاش رو بزاری که خیلی آقایی :cheshmak:

 

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من بار اول وارد برنامه میشم نشون میده کاملا هم درست نشون میده بار دوم به بعد نشون نمیده خطا هم نمیده فقط چیزی رو باز نمیکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه یه آموزشی بذارید که به جای اینکه تو لیست ویو نمایش بده تو دیتا بیس ذخیره کنه.اخه من واسه عنوان خبر ها کارت طراحی کردم.در ضمن من باید این کد ها رو تو اکتیویتی main بنویسم یا اکتیویتی ای که کارت ها رو لود میکنه؟یه سوال دیگه هم داشتم:چطوری میشه از تو بیسیک تعداد فیلد های دیتا بیس رو به دست اورد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری