reza2001 587 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار ! چند نفر تقاضای آموزش ساخت یه همچین آیکون هایی کردن . منم آموزششو گذاشتم ! امیدوارم خوشتون بیاد ! خب اول یه پروژه با سایز و رزولوشین دلخواه توی فوتوشاپ ایجاد می کنیم . می تونید از ctrl + n هم استفاده کنید . حالا برای بک گراند یک رنگ تیره بزارید و متن خودتون رو با رنگ سفید تایپ کنید : با استفاده از ctrl + j یه کپی از لایه متنتون بگیرید : حالا متن اول یا همون لایه وسط رو انخاب کنید و رنگشو از رنگ پس زمینه روشن تر کنید تا معلوم باشه : حالا روی لایه وسط کلیک کنید تا انتخاب بشه و ابزار move رو انتخاب کنید : حالا به ترتیب ctrl + j رو همراه دو تا فلش جهت نما بزنید ctrl + j میاد از لایه ما کپی میگیره هر بار هم که کپی گرفتیم با دو تا فلش اونو یه پیکسل به پایین و راست میاریم اینقد این حرکت رو انجام بدین تا پدرتون در بیاد خب من 250 بار کپی گرفتم و حرکت دادم . توی 2 دقیقه ! اینم نتیجه نهایی : ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون خیلی عالی بود از اول میتونید لایه های کپی شده رو توی یه پوشه قرار بدید و بعد رنگ کل لایه ها رو مشکی کنید و بعد آلفاش رو کمتر کنید که دیگه خود سایه بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ برادر چرا خودتی اذیت میکنی؟ روش آسون تر: 1. اول از لایهتون یه کپی بگیرید با کلید ctrl + j 2. بعد با کلید ctrl + t ببرید رو حالت ترانسفرم. بعد روی کلیدهای جهتی اول یه سمت راست (یا چپ، به سلیقه خودتون) بزنید و بعد کلید پایین. 3. enter کنید و بعد کلیدهای alt + ctrl + shift + t رو بزنید که خودش به همین ترتیب کپی بگیره. میتونید هم alt + ctrl + shift رو بگیرید و همینطور t رو بزنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elysium1368 19 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ روش ساده تر برای اینکار استفاده از کلیدهای ترکیبی بصورت زیره: alt+کلید های جهت مثلا برای این آموزش باید بصورت زیر عمل بشه: ابتدا لایه متن رو انتخاب میکنیم و با گرفتن کلید alt یکبار جهت پایین رو فشار میدیم و یکبار هم راست و اونقدر این کار رو تکرار میکنیم تا بازم پدرمون دربیاد کلا alt رو ول نکنید و همینطوری پایین و راست بزنید. یکی در میون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام ! ممنون درسته ؛ اینطوری هم میشه ولی کیفیت پایین میاد و لبه سایه دندونه دندونه میشه بهترین راه افزونه های فتوشاپ برای سایه بلند هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام کپیش کردم ولی سایه دار نشد فقط لایه ها زیاد شدن سیوش کردم باز نمیشه واسه همین عکسشو فقط میزارم . با این روش کار کردم برادر چرا خودتی اذیت میکنی؟ روش آسون تر: 1. اول از لایهتون یه کپی بگیرید با کلید ctrl + j 2. بعد با کلید ctrl + t ببرید رو حالت ترانسفرم. بعد روی کلیدهای جهتی اول یه سمت راست (یا چپ، به سلیقه خودتون) بزنید و بعد کلید پایین. 3. enter کنید و بعد کلیدهای alt + ctrl + shift + t رو بزنید که خودش به همین ترتیب کپی بگیره. میتونید هم alt + ctrl + shift رو بگیرید و همینطور t رو بزنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ متشکرم از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام با این روش حتما باید سایه رو از کادر خارج کنیم ولی تصویر هایی وجود دارند که سایه از کادر خارج نشده مثل: میشه بگید این سایه هارو چه جوری درست کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام با این روش حتما باید سایه رو از کادر خارج کنیم ولی تصویر هایی وجود دارند که سایه از کادر خارج نشده مثل: میشه بگید این سایه هارو چه جوری درست کنیم؟ سلام سایه دادن به شکل هم مثل همون متن باید باشه الان کار دارم بعد روششو می نویسم . یه امتحان کنید خودتو ببینید میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ برای این سایه ها حرفه ای تر افزونه هایی هستند برای فوتوشاپ که البته فکر نکنم رایگان باشه دقت کنید افزونه با اکشن فرق می کنه ؛ اکشن های فتوشاپ برای سایه بلند رایگان خیلی زیادن ، ولی اینطور سایه های حرفه ای با افزونه سایه بلند فتوشاپ داده میشه که تنظیمات زیادی هم داره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام با این روش حتما باید سایه رو از کادر خارج کنیم ولی تصویر هایی وجود دارند که سایه از کادر خارج نشده مثل: میشه بگید این سایه هارو چه جوری درست کنیم؟ یه راه اینه که سایه رو تا یه حدی بسازیم (طبق روش هایی که دوستان گفتن) بعد قسمت های اضافی اون رو به صورت خیلی نرم (مثلاً با feather=30) پاک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ افزونه long shadow generator که کاملا رایگانه برای فتوشاپه کافیه یه سرچ توی گوگل بزنین. فهمیدم برای نصب این فایل باید نرم افزار adobe extension manager رو نصب کنیم ولی وقتی دانلودش کردم فتوشاپ رو اصلا نمیاره که افزونه م رو نصب کنم. فتوشاپم آخرین نسخه هست به نظرتون اشکال به همین خاطره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ تونستم با گفته زیر یه راه اینه که سایه رو تا یه حدی بسازیم (طبق روش هایی که دوستان گفتن) بعد قسمت های اضافی اون رو به صورت خیلی نرم (مثلاً با feather=30) پاک کنیم. تصویر زیر رو بسازم به نظرتون تصویری که سایه ش بیرون از تصویر نیست،مثل تصویر بالاست یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ تونستم با گفته زیر تصویر زیر رو بسازم به نظرتون تصویری که سایه ش بیرون از تصویر نیست،مثل تصویر بالاست یا نه؟ این راهو امتحان کنید: 1- لایه ی سایه فعال باشه 2- با ابزار انتخاب دایره ای دور apksky یه دایره بکشید. 3- روی ناحیه ی انتخاب شده (در حالیکه ابزار انتخاب دایره ای فعاله) راست کلیک کنید و select inverse رو بزنید. 4- حالا مجددا راست کلیک کنید و feather رو اعمال کنید (feather باید خیلی بیشتر از اینی باشه که توی این عکس هست) 5- کلید delete رو بزنید. فک کنم اینجوری به چیزی که میخواید شبیه تر بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سایه دادن به شکل هم مثل همون متن باید باشه الان کار دارم بعد روششو می نویسم . یه امتحان کنید خودتو ببینید میشه ؟ لایه ساایه رو با کادر پاینش مسک کنید درست میشه mask this layer لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.