pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام اقا میخوام یه برنامه بنویسم که تا زمانی که فعاله حتی اگر نرم افزار کاملا بسته بشه کد من اجرا بشه تا اینکه من کد رو غیر فعال کنم . باید کدمو تو چه قسمتی بنویسم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام گمون کنم باید با سرویس ها این کار رو انجام دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ باید با سرویس کار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ تو اینترنت دنبال اموزش کار باسرویس ها بگردید توی یک پک که اموزش بیسیک پیشرفته بود دیدم کار سرویس ها اینه که کاری رو در پس زمینه مستقل از اکتیویتی انجام میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اگر تبلیغ نشه اسمشو بگم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ بگو خب ! کسی نیست کمکم کنه . یه قسمتایی تو خود بیسیک هستش نمیدونم . کسی هست کمک کنه ؟ فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ با استفاده از سرویس به راحتی میشه ای کار رو کرد حتی میتوان کاری کرد که اگه گوشی خاموش و سپس روشن شود باز هم سرویس اجرا شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ کلیات کار رو به شما گفتن دیگه. باید از سرویس استفاده کنید ، حالا چجوری استفاده کنیدو کدهارو کجا بذارید بحثش جداست. یه سرچ بکنید: سرویس خیلی مطلب در موردش هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pardazeshmovazi 21
با سلام اقا میخوام یه برنامه بنویسم که تا زمانی که فعاله حتی اگر نرم افزار کاملا بسته بشه کد من اجرا بشه تا اینکه من کد رو غیر فعال کنم . باید کدمو تو چه قسمتی بنویسم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.