mehranarzani 39 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ :( دوستان بیسیک فور من چرا جواب نمیده گریم گرفته ها فقط اررو میده Compiling generated Java code. Error این اررو میده سورس کتاب دامادمونه گرفتم ولی باز میکنم این اررو میده B4A version: 5.02Parsing code. (0.01s)Compiling code. (0.27s)Compiling layouts code. (0.01s)Generating R file. (0.29s)Compiling generated Java code. Errorjavac 1.6.0_04src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbolsymbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>)location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^1 error کمک کنید پلیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ فقط توی این سورس خطا میده ؟ یا توی همه سورس ها ؟؟ از قسمت Configure Paths مسیر Javac رو چک کنید ببینید درست وارد کردین یا ن ...؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ برای همه ی سورسا دوتا سورس دارم هردوشم خطا میده میسرمم اینه C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_04\bin\javac.exe لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ برای همه ی سورسا دوتا سورس دارم هردوشم خطا میده میسرمم اینه C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_04\bin\javac.exe لطفا کمکم کنید محل sdk ... همه رو چک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خواستم تاپیک نزنم معذرت دوستم خواستم ببینم این ارور واس چیه؟در هنگام دباگ ریلیس Specified argument was out of the range of valid values.Parameter name: index لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ چک کردم ولی باز نشد مشکل از جاواست ولی نمیدونم کجای کاره جاوا نسخه ی اخرینشوهم دانلود کردم نشد وقتی بیسیک فور رو باز میکنم اررو میده اینم شانس ک ما داریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خواستم تاپیک نزنم معذرت دوستم خواستم ببینم این ارور واس چیه؟در هنگام دباگ ریلیس Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: index دوست عزیز سوال رو تو سوال نمیپرسن ! تاپیک زدن مگه پولیه تاپیک بزنید و سوالتون رو اونجا بپرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خواستم تاپیک نزنم معذرت دوستم خواستم ببینم این ارور واس چیه؟در هنگام دباگ ریلیس Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: index دوست عزیز ربط سوال شما به این تاپیک چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ داداشا ممنون بخدا حوصلم سر رفته برنامم بالا نمیاد اه خواشا بگید کجاش مشکل داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ داداشا ممنون بخدا حوصلم سر رفته برنامم بالا نمیاد اه خواشا بگید کجاش مشکل داره؟ خواهشا تاپیک بزن و اسپم هم نده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان ممنون میشم کمکم کنید اعصابم داغونه سه روزه بیسیک فورم قاطیه از اول کار خسته شدم صب صبر صبر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان ممنون میشم کمکم کنید اعصابم داغونه سه روزه بیسیک فورم قاطیه از اول کار خسته شدم صب صبر صبردوست عزیز نکته اول اینکه اینهمه اسپم شما بی مورده چون اگه دوستان تاحالا ب همچین مشکلی بر خورده بودن حتما کمک میکردنو واقعا اگه کسی نمیتونه مشکلتون رو حل کنه و واقعا ۳ روزه صبر کردید من توصیه میکنم ک کلا بیسیک رو پاک کنید و طبق اموزش های انجمن همه چیزو نصب و اماده کنید تا مشکلتون اساسی و از پایه حل بشه اینم لینک http://answercenter.ir/topic/302-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%DB%8C%D9%84/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
:(
دوستان بیسیک فور من چرا جواب نمیده گریم گرفته ها فقط اررو میده
Compiling generated Java code. Error
این اررو میده
سورس کتاب دامادمونه گرفتم ولی باز میکنم این اررو میده
B4A version: 5.02
Parsing code. (0.01s)
Compiling code. (0.27s)
Compiling layouts code. (0.01s)
Generating R file. (0.29s)
Compiling generated Java code. Error
javac 1.6.0_04
src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol
symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>)
processBA.runHook("oncreate", this, null);
^
1 error
کمک کنید پلیز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.