dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان یه عکس کوچیک دارم که میخوام تو تایمر تعریف کنم و x و Y اون عوض بشه ینی عکس یه بار پایین باشه و بعد بالا و بعد وسط و بعد از گوشه یکم پایینتر خلاصه کل صفحه بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ حالشو ببر http://answercenter.ir/thread784.html#post4384 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ عزیزان درست شد Dim i As Int Dim b As Int i = Rnd(0,100%x) b = Rnd(0,100%Y) Button1.Left=i Button1.Top=b لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ این رو ببینید لینک تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ دیدم فدات اما مختصات top و left رو چجوری رندوم کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تو این فیلم left و right هست با منفی {-} دادن میتونین بقیه کارو انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تو فیلم کم و زیاد کرده اما من میخوام بپره به این و اون طرف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تو فیلم کم و زیاد کرده اما من میخوام بپره به این و اون طرف خب یه عدد رندوم بهش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ خب رندوم این با ویژال فرق داره و بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ dim i as int i = rnd(0,255) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-love 29 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اگه بخوایم با % کار کنیم به نظرم به مشکل میخوریم با این خصوصیت SetLayout میشه به هر view ای مختصات دوباره داد که چارتا مقدار int میگیره حالا من میخوام این چارتا عدد رو رندوم بگیره تا اینجا مشکلی نی و اینطوری میشه Dim l,t,w,h As Int l=Rnd(1,99) t=Rnd(1,99) w=Rnd(1,99) h=Rnd(1,99) Lmove.SetLayout(l,t,w,h) اینطوری مقدار رندوم رو میگیره ولی بعد از هرکدومشون به %x یا %y نیاز داریم اینطوری Lmove.SetLayout(l%x,t%y,w%x,h%y) ولی خب اخطار میده و چون این چارتا مقدار اینتیجر میگیره نمیتونه قبول کنه با درصد رو کسی میتونه درستش کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام عزیزان
یه عکس کوچیک دارم که میخوام تو تایمر تعریف کنم و x و Y اون عوض بشه
ینی عکس یه بار پایین باشه و بعد بالا و بعد وسط و بعد از گوشه یکم پایینتر
خلاصه کل صفحه بره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.