salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با سلام. دوستان آیا چنین چیزی ممکنه ؟؟ ینی مثلا یه برنامه تبلیغ با عدد که تو بازار داریم ، آیا کندو و مایکت هم قبولش میکنن تبلیغش رو ؟؟!! ارادتمند ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 درود قبلا راجبش صحبت شده و دوستان به یه نتایجی رسیده بودن شما هم یه جستوجو بکنید ببینید به چه صورته. ولی به نظر بنده تایید نمیکنن چون اگر اطلاع داشته باشید عدد لینگ برنامه هایی که تبلیغ میکنه رو در بازار باز میکنه و یه جوری تبلیغ از بازار میشه. با یه ترفند هایی میشه انتشار داد برنامه رو با تبلیغات ولی کار جالبی فکر نمی کنم باشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 من خودم تبلیغات عدد رو داخل مایکت کندو و پلازا دیدم و خودمم قرار دادم ولی خیلی وقتی هست که دیگه با اونا کار نمیکنم اصلا نام کاربریم یادم رفته :oops: ولی تا اونجایی که میدونم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 آخه از اونجایی که عدد با بازار کار میکنه ، آیا اون یکی مارکت ها قبول میکنن تبلیغ عدد رو برنامه باشه ؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salar_blackdroid 408
با سلام.
دوستان آیا چنین چیزی ممکنه ؟؟
ینی مثلا یه برنامه تبلیغ با عدد که تو بازار داریم ،
آیا کندو و مایکت هم قبولش میکنن تبلیغش رو ؟؟!!
ارادتمند ./
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.