amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام خسته نباشید دوستان من تازه شروع کردم برنامه نویسی آندروید رو یه آموزش استفاده از msgbox توی قسمت ویدیو ها بود ولی اخرش توضیح نمیده ک عکس رو چیکار باید کرد. لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام دوست عزیز در کد زیر به جای عکس مورد نظر عکس دلخواهتون رو قرار دهید مثلا ax.png dim i as int i = Msgbox2("خروج از برنامه","خروج","بله","خیر","ارسال نظر",LoadBitmap(File.DirAssets,"عکس مورد نظر")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام دوست عزیز در کد زیر به جای عکس مورد نظر عکس دلخواهتون رو قرار دهید مثلا ax.png dim i as int i = Msgbox2("خروج از برنامه","خروج","بله","خیر","ارسال نظر",LoadBitmap(File.DirAssets,"عکس مورد نظر")) عکسی که میخوام رو بزارم تو فایل برنامه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 بله دیگه... تو پوشه برنامه یا همون dir assets لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 بله دیگه... تو پوشه برنامه یا همون dir assets ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 همچین پوشه ای تو فایل ها نیست. ببخشید من تازه شروع کردم میشه بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 همچین پوشه ای تو فایل ها نیست. ببخشید من تازه شروع کردم میشه بیشتر توضیح بدید درود در جایی که پروژتون رو سیو کردید پوشه ایی به اسم files هست در اونجا عکس رو قرار بدید. دوست عزیزم برای تشکر از دوستان لطفا از دکمه پسندیدم استفاده کنید و اسپم ندید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام خسته نباشید دوستان
من تازه شروع کردم برنامه نویسی آندروید رو
یه آموزش استفاده از msgbox توی قسمت ویدیو ها بود ولی اخرش توضیح نمیده ک عکس رو چیکار باید کرد.
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.