mirsedali 99 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ نه مشکلی پیش نمیاد. اون پنل کار همون اکتیویتی رو واستون انجام میده دیگه. شما اول میومدید همه ی لایوت های تو اکتیویتی لود میکردید ، حالا همه رو روی پنل لود کنید. بله درسته. گفتم شاید پنل نسبت به خود اکتیویتی محدودیتی داشته باشه! اگه لطف کنید سوال اول پست قبلیم رو جواب بدید ممنون میشم کلاً ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan20000 16 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام ,آقا این کدهاش کار نمیکنه یعنی اول اونی که برای دوستان درست کرده بودی که ارتفاع دادی اون یک بار اورد دیگه بعدش مثل همه کدهایی که اینجا لینکشونو دادی تا میای برنامه رو اجرا کنی میگه متوقف شد لطفا بگین مشکل کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام ,آقا این کدهاش کار نمیکنه یعنی اول اونی که برای دوستان درست کرده بودی که ارتفاع دادی اون یک بار اورد دیگه بعدش مثل همه کدهایی که اینجا لینکشونو دادی تا میای برنامه رو اجرا کنی میگه متوقف شد لطفا بگین مشکل کجاست؟ سلام دوست عزیز لازم نیست پست به اون بلندی رو نقل قول کنید اونم 2 بار کجای سورس اشکال داره ؟؟؟ چ اروری میده یا میخواید چ تغییری بدین داخلش ؟؟ من ک خودم از همین سورس استفاده میکنم کاملا درسته و مشکلیم نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan20000 16 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ شما دیگه چرا این حرفو میزنی الیاس جان؟ سرعتم پایین اومد هنگ کرد فکر کردم نیومد بعد دوباره فرستادم بازم ببخشید برای من متوقف میده حتی کتابخانه ها رو زدم ولی برنامه رو میبنده هیچ تغییریم توش ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ برای منم متوقف میشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ شما دیگه چرا این حرفو میزنی الیاس جان؟ سرعتم پایین اومد هنگ کرد فکر کردم نیومد بعد دوباره فرستادم بازم ببخشید برای من متوقف میده حتی کتابخانه ها رو زدم ولی برنامه رو میبنده هیچ تغییریم توش ندادم کتابخانه های ساپورت رو دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام بنده هم قبلنا که استفاده می کردم دچار همین مشکل شدم این خط کد رو به Project Attributes اضافه کنید. #CustomBuildAction: 1, c:\windows\system32\attrib.exe, +r res\*.* /s بجای c اسم درایو ویندوزتون رو بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ با سلام سروس زو اجزا میکنم میگخ که کتابخونه ی Android support v4نداری میشه یکی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ با سلام سروس زو اجزا میکنم میگخ که کتابخونه یAndroid support v4نداری میشه یکی بده جای این درخواست اینجا درست نیست به نظرم ولی خدمت شما : http://s5.picofile.com/file/8225586034/android_support_v4.jar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ به نظرم تاپیکو ببنید الکی داره تعداد صفحاتش زیاد میشه کلا 2 تا کتابخونه میخاست که هست تو صفحات هم من گذاشتم هم اقای نیکروان سوال های دوستان داره حاشیه ای میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ با عرض معذرتاین سروس رو وقتی طوری مینویسم تا از سمت چپ باز بشه یعنی nv.OpenDrawer2(nv.GRAVITY_LEFT( خطا میده. من چیزی و اشتباه نوشتم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ من الان یهو حس شرلوک هولمزیم گرفت (اگر دیده باشید متوجه منظورم میشید ) " خب معلوم ارور میده یعنی باید ارور بده اگر خوب به کدهای سورس نگاه کرده باشی متوجه میشی که وقتی میخای از چپ به راست بیاد بیرون 2 جا گراویتوی باید عوض شه یکی خودت فهمیدی درسته ولی دومی هم تو خط اینشیالایز هستش اونم باید عوض شه به nv.GRAVITY_LEFT اونجوری مثل واتسون منو نگاه نکنن این که کاری نداشت هر برنامه نویسی ساده ای متوجه این میشه " همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام تشکر از زحمات همه شما عزیزان. برنامه همونطور که دوستان دیگر هم گفتند موقع اجرا متوقف میشه!!! همه دستوراتی هم که برای حل مشکل گفتند پیاده کردم و همه کتابخونه های داده شده رو هم اضافه کردم. پیغام کمبود کتابخونه نمیده الان فقط برنامه متوقف میشه. بهرحال ما که از خیرش گذشتیم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام تشکر از زحمات همه شما عزیزان. برنامه همونطور که دوستان دیگر هم گفتند موقع اجرا متوقف میشه!!! همه دستوراتی هم که برای حل مشکل گفتند پیاده کردم و همه کتابخونه های داده شده رو هم اضافه کردم. پیغام کمبود کتابخونه نمیده الان فقط برنامه متوقف میشه. بهرحال ما که از خیرش گذشتیم. ممنون سورستو همین جا بزار یا پ خ کن ببینم چه مشکلی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من در اکتیویتی اصلیم یه ایمیج ویو دارم وقتی منو باز میشه میره زیر اون ایمیج هرچی هم Sendtoback , Bringtofront کردم بازم میره اون زیر به نظرتون مشکل از کجاس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ وقتی شما به یک ویو sendtoback میدی باید ویوی دیگه هم مشخص کنی بره زیر با روتر از همه باشه کدهاتو بزار ببنیم چه کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دقیقاً همینجوره که میگی ولی مشکل اینه که من یه پنل دارم برای تایتلم و یه ایمیج و یه پنل دیگه : PnlTitle.SendToBack PnlButtons.SendToBack ImgMainPic.SendToBack Navi.NavigationPanel.BringToFront فقط PnlTitle.SendToBack اجرا میشه اون دوتا بازم روی منو رو میگیرن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من بازم متوجه نشدم الان شما اولین سورس تو پست اول دیدی فقط یکیش sendtoback داره اونم یه پنل که برای تار کردن صفحه اس الان این کدهای یه نمونه سورس بنده س مثل ساعتم کار میکنه تازشم اسکرول ویو هم داره (قابل توجه بعضی ها که میگن اسکرول میکنی منو بهم میرزه ) Sub Globals Dim navi As AHNavigationDrawer Dim pCantent As Panel Private ListView1 As ListView Private ScrollView1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'دیگه نیازی به لود لایوت داخل اکتیویتی نیست!!! slide addmenu ScrollView1.Panel.LoadLayout("L1") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click navi.OpenDrawer2(navi.GRAVITY_RIGHT) 'باز کردن از سمت راست ' navi.OpenDrawer2(navi.GRAVITY_LEFT) ' باز کردن از سمت چپ End Sub Sub slide ' navi.Initialize2("navi",Activity,75%x,navi.GRAVITY_LEFT)'برای چپ چین بودن navi.Initialize2("navi",Activity,75%x,navi.GRAVITY_RIGHT)' جهت راس چین بودن ساید بار navi.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241) ' برای تغییر میزان مرئی بودن ساید بار 150 را تغییر دهید navi.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pCantent.Initialize("") navi.ContentPanel.AddView(pCantent,0,0,100%x,100%y) pCantent.SendToBack pCantent.LoadLayout("main") pCantent.Color = Colors.RGB(234,234,234) End Sub Sub Panelmenu_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) 'اینو ایجاد میکنیم تا روی پنل منو کلیک شد ، ویو های زیرش عکس العمل نشون ندن End Sub Sub addmenu ListView1.AddSingleLine("سلام") ListView1.AddSingleLine("شش") ListView1.AddSingleLine("سسیب") ListView1.AddSingleLine("سیل") ListView1.AddSingleLine("یلیبل") ListView1.AddSingleLine("یبلبی") ListView1.AddSingleLine("یبلبیل") ListView1.AddSingleLine("یبل") ListView1.AddSingleLine("یبلیبل") ListView1.AddSingleLine("یبلبل") ListView1.AddSingleLine("بییی") ListView1.AddSingleLine("یییییللل یی ی") ListView1.AddSingleLine("یییی") ListView1.AddSingleLine("س س س") ListView1.AddSingleLine("سسسسس") Dim l As Label l = ListView1.SingleLineLayout.Label l.Left= -2%x l.Top=-1%y l.TextColor=Colors.Blue End Sub اینم عکسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ من میخام با زدن دکمه برگشت منو بسته بشه این کد را نوشتم ولی کار نمیکنه : Sub Activity_KeyPress(KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then If Navi.IsDrawerOpen=True Then Navi.CloseDrawer Return True End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ مثل ساعتم کار میکنه تازشم اسکرول ویو هم داره (قابل توجه بعضی ها که میگن اسکرول میکنی منو بهم میرزه ) میشه بگی اسکرول را با دیزاینر اضافه کردی یا با کد نویسی من با هیچ کدومش نتونستم اصلا اینجوری بگم : تا جایی که من میدونم اگه خواسته باشم با ذیزاینر اسکرول اضافه کنم باید اسکرول در یه لایوت جدا قرار بگیره و الی اخر چون من زیاد با اسکرول تو برنامم کار دارم نمیتونم از این روش استفاده کنم با کد نویسی چه جوری میتونم به منو اسکرول اضافه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.