hajmaj 5 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و دعای خیر برای اساتید و دوستان گرامی خودم ... من یک برنامه ای ساختم و میخوام هر کی که نرم افزار رو نصب کرد همزمان میانبر برنامه هم ساخته بشه ( در صفحه اصلی آیکن برنامه بیاد ) باید چیکار کنم دوستان؟؟؟؟ بی صبرانه منتظر راهنمایی دوستان هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. این لینک رو از سایت منبع یه نگاه بندازید. http://www.b4x.com/android/forum/threads/add-shortcuts-to-your-android-application.11444/ منم سعی میکنم یه سورس آماده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام استاد ... امیدوارم حالتون خوب باشه ... ممنون که جواب دادین استاد گلم (شکلک بوس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hajmaj 5
با سلام و دعای خیر برای اساتید و دوستان گرامی خودم ...
من یک برنامه ای ساختم و میخوام هر کی که نرم افزار رو نصب کرد همزمان میانبر برنامه هم ساخته بشه ( در صفحه اصلی آیکن برنامه بیاد )
باید چیکار کنم دوستان؟؟؟؟
بی صبرانه منتظر راهنمایی دوستان هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.