آوای دل 38 ارسال شده در 19 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2015 سلام دوستان بعد از تلاشی بسیار بالاخره برنامه اولم تموم شد! دوستان هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم ، خب این اولین برنامه ام است و نیازمندحمایت شما ! می خوام بعضی از دوستان مردونگی کنند و برام پوش رایگان بزنن اگه عمری باقی باشه ما هم جبران میکنیم لینک برنامه در بازار : https://cafebazaar.ir/app/kartak1.avaye.ghalb/?l=fa لطفا به گرافیک و ایده هم نمره بدین اگه هم مشکلی دیدید بگید تا برطرفش کنم . پیشاپیش از حمایت هاتون متشکرم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 آقایون فقط بازدید نکنید و برید لطفا به ایده و گرافیک نمره بدید اگه مشکلی دیدید بگید برطرف کنم اگه کسی میتونه برام پوش بزنه بگه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 گرافیگ 17 و ایده 20 در مجموع قشنگه انشالله بهتر بشه یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 دوست من سلام اول از همه باید برنامه رایگان باشه تا دوستان بتونن نظر خودشونو بگن و از روی تصاویر هم نمیشه نظر داد دوما بچه های اینجا اکثرا برنامه نویس و توسعه دهنده هستند و خیلی کم پول به خرید برنامه میدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 آقایون فقط بازدید نکنید و برید لطفا به ایده و گرافیک نمره بدید اگه مشکلی دیدید بگید برطرف کنم اگه کسی میتونه برام پوش بزنه بگه ! دوست عزیز برنامت اصلا ارزش خریدن نداره اگه از تبلیغات استفاده میکردی بهتر بود از این برنامه ها خیلی خیلی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2015 دوست عزیز برنامت اصلا ارزش خریدن نداره اگه از تبلیغات استفاده میکردی بهتر بود از این برنامه ها خیلی خیلی هست بله حرف شما درسته ولی ایده من کاملا متفاوته با بقیه بقیه فقط ذهن کاربر رو میخونن من علاوه بر این به کار یاد میدم بتونه ذهن یکی دیگه رو بخونه توضیحات را باید کامل میخوندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2015 دوست من سلام اول از همه باید برنامه رایگان باشه تا دوستان بتونن نظر خودشونو بگن و از روی تصاویر هم نمیشه نظر داد دوما بچه های اینجا اکثرا برنامه نویس و توسعه دهنده هستند و خیلی کم پول به خرید برنامه میدن. حلا شما از روی تصاویر و توضیحات یه نمره به ما بده !؟! میگم داداش میتونی برام پوش بزنی ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zsexdr 18 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 درباره محتوای برنامه نظری ندارم چون باهاش کار نکردم.ولی عکس ها منو یاد یه بازی و ریاضی قدیمی انداخت. رنگ بندی برنامه یخرده تنده .ترکیب رنگ زرد با قرمز . نرم افزار ColorSchemer.Studio برای پیدا کردن ترکیب رنگ عالیه ازش استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 گرافیک : 17 ایده : 19 در کل خوب بود برادر آفرین....قیمتش هم ملایم بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 حلا شما از روی تصاویر و توضیحات یه نمره به ما بده !؟! از ایده و گرافیک نمره 18 رو میگیری (البته از روی تصاویر) میگم داداش میتونی برام پوش بزنی ؟! نه داداش کاربرانم واسه پوش زیاد نیستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 22 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 درباره محتوای برنامه نظری ندارم چون باهاش کار نکردم.ولی عکس ها منو یاد یه بازی و ریاضی قدیمی انداخت. رنگ بندی برنامه یخرده تنده .ترکیب رنگ زرد با قرمز . نرم افزار ColorSchemer.Studio برای پیدا کردن ترکیب رنگ عالیه ازش استفاده کن داداش اگه داری پیوستش کن یا آدرسی ، لینکی چیزی بزار کار کردن باهاشم یکمی بی زحمت توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 عالیه داداش به امید خدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 رابط کاربری و گرافیک و ایده ی خوبی هست کلا خوبه آفرین و خسته نباشید بهت میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zsexdr 18 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 داداش اگه داری پیوستش کن یا آدرسی ، لینکی چیزی بزار کار کردن باهاشم یکمی بی زحمت توضیح بده از این صفحه میتونی دانلوداش کنی : http://p30download.com/fa/entry/1578/ امیدوارم خلاف قوانین سایت نباشه ! کار کردن باهاش خیلی ساده است .طیف رنگ های مختلف رو خود برنامه در اختیارت میزاره . از بخش Quick preview هم میتونی همون لحظه ببینی که رنگ های که ساختی در کنار هم چطور به نظر میان موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 دوستان من هنوز منتظر پوش ام کسی نبود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 24 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2015 از این صفحه میتونی دانلوداش کنی : http://p30download.com/fa/entry/1578/ امیدوارم خلاف قوانین سایت نباشه ! کار کردن باهاش خیلی ساده است .طیف رنگ های مختلف رو خود برنامه در اختیارت میزاره . از بخش Quick preview هم میتونی همون لحظه ببینی که رنگ های که ساختی در کنار هم چطور به نظر میان موفق باشی داداش من دان کردم ولی هیچی بلد نیستم باهاش کار کنم میشه یکم توضیح بدی ؟1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.