payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم یک همیچین اروری میده دلیلش چیه؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه اینم تصویرش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") الان کل کدهای برنامتون اینه؟؟؟ پیشنهاد میکنم یه پروژه جدید شروع کنید و روش کار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ نه این کل کد ها نیست اول روی این کد ها ارور میداد بعد از اد کردن کتابخانه ها درست شد الآن هیچ خطی رو خطا نمیگیره فقط همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ نه این کل کد ها نیست اول روی این کد ها ارور میداد بعد از اد کردن کتابخانه ها درست شد الآن هیچ خطی رو خطا نمیگیره فقط همون ارور رو میده منیفست رو چک کنید شاید از کلاس مین استفاده کردید خبر ندارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") اینم کل کد منیفست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") اینم کل کد منیفست دیگه من چیزی به مخم نمیرسه اگه اشکالی نداره سورس بدین درست کنن اساتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ من این سورسو از فروشگاه همین انجمن گرفتم توی لب تاپم تست کردم سالم بود الآن انتقالش دادم به کامپیوترم ولی ارور میده روی نسخه 5.2 میزنه No divice found روی نسخه 4 هم که این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سورس رو پیوست کنید و یا توی خصوصی بدید ماهم بررسی میکنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ همون سورس مطالب رزبلاگ هستش از فروشگاه خریدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ همون سورس مطالب رزبلاگ هستش از فروشگاه خریدم اگه همون سورسه که مشکلی نداره ، حتما دستکاری چیزی شده... در ضمن من یه نمونه سورس دیگه خبرخوان به شما داده بودم ازاون هم میتونید استفاده بکنید. اگه ندارینش بگید خصوصی بهتون بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ داخل برنامه ات کلاس ماژول MAIN حذف کردی ولی تو کدات از اون استفاده کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ چه جوری درستش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ یا کلاس ماژولتو اضافه کن یا اون کدی که قرمز شده رو کامنت کن؛اگه نشد کداتو بذار تاببینیم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لطفا کد هارو تو بخش کد بذارید که چیزی ازش بفهمیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") یک سوال کل کد هاتون همینا هستن ؟ یا به اینا گیر میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
payam2000 18
سلام
من وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم یک همیچین اروری میده
دلیلش چیه؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه
اینم تصویرش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.