masoudshm 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. دو نفر برای من پیام خصوصی ارسال کردن. ولی من چون تعداد پست هام کمه نمیتونم جوابی بهشون بدم. و شدیدا هم نیاز دارم به پاسخ دادن بهشون. چه کار باید بکنم؟ لطفا کمکم کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoudshm 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ من پست هم زدم با موضوع ساخت کتاب ولی آقا فرزاد قفلش کردن. لطفا کمک کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام باید تعداد ارسال هاتون به 30 برسه. من با آقای ایزدی صحبت میکنم که این امکان رو درست کنن و کاربران با ارسال کم بتونن پیام خصوصی ارسال بکنن ، بزودی درست میشه. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ در صورتی که نیاز به گفتگوی چت مانند دارید و نمی توانید پیام خصوصی ارسال کنید از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز من بهتون گفتم چیکار کنین این محدودیت بخاطر همین مسائل ایجاد شده شماره تماس با مدیریت: 09366928285 آدرس ایمیل: [email protected] اسکایپ: Metiux.izadi مهدی ایزدی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoudshm 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ بله ممنونم از پاسختون. من آقا فرزاد و آقای ایزدی رو توی اسکایپ اد کردم پیام هم دادم. ولی آقا مهدی رو نتونستم اد کنم. میشه یه آدرس دقیق تر بدین آقا مهدی؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.