Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ از مدرسه نترسید اینا همش حرفه که میگن وای بدبخت شدیم سال شروع شد و فلان و اینا از مدرسه لذت ببرید با دوستاتون خوش باشید لذت ببرید این یک سال مث برق میگذره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ از مدرسه نترسید اینا همش حرفه که میگن وای بدبخت شدیم سال شروع شد و فلان و اینا از مدرسه لذت ببرید با دوستاتون خوش باشید لذت ببرید این یک سال مث برق میگذره البته مثلا برق نه! مثلا نور !! حالا که شما این مطلب رو فرمودید من هم یه خاطره بگم ::: وقتی کلاس اول بودم یادمه بچه ها می گفتن :" می دونی کلاس سوم چقدر سخته؟ باید ضرب یاد بگیری! مشق هم زیاد می گن "; وقتی رفتم سوم عین آب خوردن بود. نمی دونم چرا بعضی از افراد دوست دارن بعضی مسائل رو بزرگ جلوه بدن. بازم آرزوی موفقیت برای هم انجمنی ها. خدا پشت و پناهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ یادمه سال 1372 رفتم کلاس اول و معلممون روزای پنجم- ششم کتکم زد(این نکته رو هم بگم که ما تا زمانی که به دبیرستان نرفته بودیم بچه حساب میشدیم و معلما با کوچکترین بی انظباطی ماها رو میزدن) اون سال از ترس معلم معدلم 19/80 شد واسه همین تو امتیاز دادن به برنامه ها از ممیز استفاده میکنم از سال دوم تا سال سوم راهنمایی معدلم نزولی اومد پایین و رسید به 14 از دبیرستان 17-18 بود تو پیش دانشگاهی 17 واسه دانشگاه شرکت کردم دولتی قبول نشدم رفتم خدمت سال 1385 تا 1387 سال 1388 شرکت کردم و رشته ادبیات فارسی(بدترین رشته) دانشگاه پیام نور قبول شدم(البته شهر خودمون) بعد از گرفتن لیسانس دوباره شرکت کردم کنکور و از سال 1392 تا الان دارم رشته کامپیوتر میخونم فقط 4 سال الکی رشته ادبیات رو خوندم این مطلب رو واسه کسانی گفتم که هنوز راه زیادی در پیش دارند و خواستم با این خاطرات(زندگیامه تحصیلی) راه رو واسشون روشن کنم ممنون که مطالعه کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ کاری که ماه مهر با فروم کرد...حشره کش با لونه سوسک ها نمیکنه. هیچکس نیست تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ کاری که ماه مهر با فروم کرد...حشره کش با لونه سوسک ها نمیکنه. هیچکس نیست تو انجمن این از یه جهت خوبه و نشون میده بچه درسخون تو انجمن زیاد داریم. من بشخصه از این بابت خوشحالم. بلخره بچه ها انجمن رو ول نمیکنن و سر خواهند زد. یا علی./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.