sadeghkiyani 98 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستای خوبم نمیدونم چرا وقتی از سورس های متریال میخوام اجرا بگیرم ارور میده خواهشا کمکم کنید تازه من تمام انجمن و . رو گشتم ولی باز مشکل دارم و همچنان ارور میده ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ درود سورس کدتون رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ درود سورس کدتون رو پیوست کنید سلام آقای ایزدی عزیز خداروشکر که به داد منم رسیدید. سپاسگذارم سورس در لینک زیر : http://s3.picofile.com/file/8213577134/AppCompatToolbarExample.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ تاپیک به دلیل مزاحت های بسیار زیاد از طریق تماس تلفنی و اس ام اس و پیغام خصوصی قفل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadeghkiyani 98
سلام دوستای خوبم نمیدونم چرا وقتی از سورس های متریال میخوام اجرا بگیرم ارور میده خواهشا کمکم کنید
تازه من تمام انجمن و . رو گشتم ولی باز مشکل دارم و همچنان ارور میده ؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.