پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام بچه های گل. بالاخره این برنامه هم منتشر شد ببینیم چه میکنه... *پاسخگوی هوشمند تماس* دوستان لطفا شما هم توضیحات بازار رو بخونید کاملا تا آخر برای اینکه حرفی از طرف کاربرا نمونه ، نسخه دمو برنامه هم بصورت رایگان قرار دادم تا اول اونو دانلود کنن ، اگه راضی بودن نسخه اصلی رو بخرند (نسخه دمو فقط 10بار کار میکنه.) آیکن ، اسکرین ، برنامه و... رو از داخل بازار ببینید... پاسخگوی هوشمند تماس پاسخگوی هوشمند تماس (آزمایشی) واقعا واقعا منتظر حمایت های شما هستم بچه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ بازم گل کاشتی پژمان جان عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ ایده 20 گرافیک هم 20 اون دموش من رو کشته بازم گل کاشتی پژمان جان عالیه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ عالیه پژمان...یه اینجور برنامه ای بود خیلی کامل تر من هم حتی خریدم ولی اصلا بدرد نمیخورد....هیچکدوم از امکاناتش کار نمیکرد موفق باشی داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ عالی بود داداش موفق تر از همیشه باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ خوب ایوال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ فقط میتونم بگم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ فقط میتونم بگم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ بنظر باید برنامه کاربردی بیاد. برنامه جالبیه. من همیشه تو آرزوی نوشتن این برنامه بودم. مخصوصا با سنسور مجاورت یا Proximity. یه بارم تو انجمن سوالش رو پرسیده بودم ولی دیگه جوابی بهش داده نشد. موفق باشی همیشه پژمان جان./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ ممنون دوستان. من یخورده نبودم الان برگشتم... بنظر باید برنامه کاربردی بیاد. برنامه جالبیه. من همیشه تو آرزوی نوشتن این برنامه بودم. مخصوصا با سنسور مجاورت یا Proximity. یه بارم تو انجمن سوالش رو پرسیده بودم ولی دیگه جوابی بهش داده نشد. موفق باشی همیشه پژمان جان./ ممنون داداش. حتما اون تاپیک رو ندیدم ، ولی شما عبارت "سنسور مجاورت" رو سرچ بکن ، یه تاپیک زده شده بهش پاسخ دادم. بقیه بچه ها هم مرسی. اگه نظری چیزی هم دارین بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ موفق باشد ان شاء الله بره توی پرفروش ترین محصولات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام پژمان جان خیلی خوب شده، نسبت به کار های قبلیت گرافیک خیلی بهتر شده تبریک. من به شخصه خودم خوشم میاد از برنامه هایی که از سنسور ها استفاده میکنن، به احتمال زیاد برسم خونه دان میکنم یه نقد درست حسابی هم میکنم :| الان وسط نا کجا آباد با اینترنت 5 کیلوبایتی ایرانسل به زور دارم پست میدم. موفق باشی عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ پژی دمت گرم حالا این برنامت تموم شد برنامه آنی بلاگ رو هم آپدیت کن مرسی پژی خان تا چند روز دگ اوکی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ بسیار هم عالی!! گرافیکش فوق العاده خوبه!ایده هم خوبه..امیدوارم خوب فروش کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ مرسی علیرضا ، منتظر پیشنهادت هستم. حسین بعد در موردش باهم صحبت میکنیم. بقیه هم مرسی. اگه هم کسی پوش میزنه بهم پ خ بده ، البته با تخفیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ خیلی خوبه واقعا امیدوارم بگیره برات سود خوبی داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.