majid08 266 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام دوستان اینم نسخه جدید برنامه من در این برنامه فقط از یک تیبل در دیتابیس استفاده شده و در ضمن برنامه انلاینه لینک https://cafebazaar.ir/app/cf.rayangostar.cooking/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام ایده خوب گرافیک هم خوب اما باگ: برنامه وقتی اجرا میشه در صورتی که به وای فای وصلم میگه شما به اینترنت وصل نیستید و برای دریافت مطالب حتما باید گزینه بروزرسانی رو بزنم نوشته ها از توی کادری که باید باشن زدن بیرون توی مولتی پنل و آخر هم اینکه مولتی پنل رو به صورت منظم پولی کن چون من روی اولی کلیک میکنم باز میشه دومی و سومی میگه بخر چهارمی باز میشه اینجوری کاربر باید بگرده همه رو بزنه تا چنتا رایگان پیدا کنه!!! توی تنظیمات تغییر سایز متن هیچ تاثیری روی اندازه متن نداره و فقط فاصله بین سطر هارو زیاد میکنه بهتر بود درباره ما و خروج هم ایکن سیاه میزاشتی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام گرافیک 20 ایده 19چون فقط ماله خانم هاست ، حسودی شد نمره 20 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 در حد قابل قبول 19 موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 گرافیک 20 ایده 18 نمره 19/75 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 29 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2015 بنظرم خیلی زیباست ، شاید اصلا به تیپ برنامه های بیسیک نمیخوره ! با بیسیک چنین برنامه ای نمیگم محاله چون هیچ چیزی تو برنامه نویسی محال نیست ولی چون دست برنامه نویس بسته است تو بیسیک ، معلومه حسابی رو گرافیک و UI کار شده. گرافیک واقعا دلنشینه. ماشالا دانلود خوبی هم داشته . موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.