Dim title As String
title = str(i).SubString2(0, str(i).IndexOf("</") + 0)
Dim Link As String
Link = str(i).SubString(str(i).IndexOf("<link>") +6)
Link = Link.SubString2(0, Link.IndexOf("</") + 0)
ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(title,Link,علامت سوال،Values)
از این روش هم اومدم و Mp3 های کیفیت 128 رو از تگ مربوطه گرفتم اما نمیتونم عکس هارو بگیرم و نمایش بدم
html = html.Replace("""","'")
Dim downloadLink As String
Dim str() As String
str = Regex.Split("<a href='", html)
Dim i As Int
For i = 0 To str.Length - 1
Dim sbstr As String
sbstr = str(i).SubString2(0,str(i).IndexOf("'") + 0)
If sbstr.EndsWith(".mp3") Then
downloadLink = sbstr
تورو خدا کمک کنید این پروژه رو سریع تموم کنم قول مردونه میدم سریعا سورس کد و آموزش اینو همينجا (کاملا رایگان) قرار بدم
سوال
mohammadi 18
سلام دوستان
من با چند هفته کار تونستم با سایت
http://www.nex1music.ir
که خیلی خوبه برای موزیک تونستم یه کارایی کنم
من اومدم و از Feed که سایت برای ما آماده کرده اسم موزیک و لینک مطلب و همچنین لینک موزیک با کیفیت 128 با پسوند Mp3. رو از تگ های مربوط به سایت که
"<a href='"لینک
بود رو گرفتم و داخل برنامه نمایش دادم
خلاصه تا اینجا مشکلی ندارم ولی میخوام عکس های با فرمت png رو که مربوط به همون پست میشن و به عنوان Bitmap در لیست ویو همون پست قرار بدم
باید چطوری png. هارو بگیرم و چجوری اونو بجای bitmap قرار بدم؟
آیا برای مشخص کردن مکان عکس باید اینجوری کدنویسی کنم؟
S.TwoLineAndBitmap(Title,Link,Load.Url("link.png"),Values)آیا اینجوری؟
یه نگاهی به کدم بندازید شاید متوجه بشید
Dim title As String title = str(i).SubString2(0, str(i).IndexOf("</") + 0) Dim Link As String Link = str(i).SubString(str(i).IndexOf("<link>") +6) Link = Link.SubString2(0, Link.IndexOf("</") + 0) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(title,Link,علامت سوال،Values)از این روش هم اومدم و Mp3 های کیفیت 128 رو از تگ مربوطه گرفتم اما نمیتونم عکس هارو بگیرم و نمایش بدم
html = html.Replace("""","'") Dim downloadLink As String Dim str() As String str = Regex.Split("<a href='", html) Dim i As Int For i = 0 To str.Length - 1 Dim sbstr As String sbstr = str(i).SubString2(0,str(i).IndexOf("'") + 0) If sbstr.EndsWith(".mp3") Then downloadLink = sbstrتورو خدا کمک کنید این پروژه رو سریع تموم کنم قول مردونه میدم سریعا سورس کد و آموزش اینو همينجا (کاملا رایگان) قرار بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.