طاها 480 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. بنده یه برنامه پیامکی دارم که قابلیت شیر و کپی داره. چجوری میتونم موقع شیر و کپی یه تکست مثل « برگرفته از برنامه فلان » اضافه کنم؟ دوستانی که برنامه جوک بازار رو دیده باشن منظور بنده رو متوجه میشن عکس برای مثال متن در برنامه متن در هنگام شیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ بنظر من بهتره قبل Share یا Copy متن مورد نظر رو + متن الحاقی کنی و بعد مثلا Share کنی ! من از این روش جواب گرفتم./ یه همچنین چیزی : dim iv as imageview iv = sender dim ss as string ss = iv.tag & " Your Text" shareText(ss) موفق باشید ./ راستی اینو با بیسیک نوشتی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ دوستان موضوع حل شد.ممنون Sent from my SM-G361H using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. بنده یه برنامه پیامکی دارم که قابلیت شیر و کپی داره. چجوری میتونم موقع شیر و کپی یه تکست مثل « برگرفته از برنامه فلان » اضافه کنم؟
دوستانی که برنامه جوک بازار رو دیده باشن منظور بنده رو متوجه میشن
عکس برای مثال
متن در برنامه
متن در هنگام شیر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.