arastooms 1,046 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام دیتابیسی دارم که متاسفانه ستون id نداره و من برای آدرس دهی و ....به مشکل خوردممیخام ببینم با چه نرم افزاری میتونم این بانک رو ادیت کنم و ستون آیدی اضافه کنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما برنامه Navicat For SqLITE رو بگیر روی جدولت راست کلیک کن گیزنه دوم دیزاین تیبل رو بزن بالای اسم ستون هات، کنار دکمه save as , addfield رو بزن یا Addfield یا insert field رو میزنی اطلاعات ستون ای دی رو میدی فقط در قسمت شماره 3 حتما کلید دار کن و همینطور تیک نات نال رو بزن(ممکنه ارور بده چون از قبل دیتا داری، اگه ارور داد، نات نال رو تیکش رو وردار) حالا ctrl + S رو بگیر، یه بار ببند کانکشن رو و دوباره بازش کن جدولت تغییر میکنه ممکنه خالی باشن ای دی ها اگه از قبل دیتا داری توی بانک که اگه خالی بود بگو یه کاراییش بکنیم موفق باشی اینم تصویر مراحل بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ نرم افزار sqlite browser لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ دارم ولی وقتی وارد میشم ستون که اضافه میکنم یه جدول جدید میسازه اونم 1000 خط محدود >>>!!!!ممکنه راهنمایی کنید چه مسیری رو برم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما بیاید با این برنامه دیتابیس قبلیتون رو ویرایش کنید و ستون id اضافه کنید بعدش توی تیبل تغییراتو سیو کنید و دوباره دیتابیس جدیدو به پروژه اضافه کنید و موقع ران گرفتن هم برنامه روکامل از روی شبیه ساز یا گوشیتون پاککنید و توجه داشته باشید ک شرط کپی دیتابیسو هم بردارید http://p30download.com/fa/entry/45163/ ی نصیحت برادرانه هم اینکه هر دیتابیسی باهر موضوعی وواسه هربرنامه ای خواستید بسازید حتما id بذارین چون بعدا ب مشکل میخورید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ عزیزم اصلاً نگران نباش و خوب گوش کن و اجرا کن. شما همیشه که نباید خودتون رو درگیر کنید. اگر منطق برنامتون اجازه میده یه فیلد به تیبلت اضاف کن. بعد با یه حلقه تو برنامت ID رو بصورت آتوماتیک بساز بعد از اون دیتایسیت یه کپی بگیر تو DirRoot حالا فایل جدید آمادس. میتونی هرکاری دوست داری انجام بدی موفق تر باشید من بارها از این متد بهره بردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ عزیزم اصلاً نگران نباش و خوب گوش کن و اجرا کن. شما همیشه که نباید خودتون رو درگیر کنید. اگر منطق برنامتون اجازه میده یه فیلد به تیبلت اضاف کن. بعد با یه حلقه تو برنامت ID رو بصورت آتوماتیک بساز بعد از اون دیتایسیت یه کپی بگیر تو DirRoot من بارها از این متد بهره بردم دقیقا، این روش جواب میده و میخواستم اگه با روش بالا مشکلشون حل نشد بهشون بگم حتی اگه خود برنامه رو هم نمیشه تغییر داد، ارزش داره که یه اپ جدا بنویسن ایشون و این کارو انجام بدن خیلی عالی هم جواب میده مرسی محمد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ از همه عزیزان متشکر و ممنون از روش آقای شهاب حل شدولی روشی که شما هم فرمودید روش خوبی و از این به بعد استفاده میکنم منطقی و کاربردی ترم هست مرسی و سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام
دیتابیسی دارم که متاسفانه ستون id نداره و من برای آدرس دهی و ....
به مشکل خوردم
میخام ببینم با چه نرم افزاری میتونم این بانک رو ادیت کنم و ستون آیدی اضافه کنم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.