رفتن به مطلب
  • 0

لود متن و موزیک در یک اکتیویتی


nasim

سوال

سلام من میخوام برنامه ای بنویسم که توی یه اکتیوتی هم متن رو لود کنه هم یه آهنگ و البته توی هر اکتیویتی متن و اهنگ های مختلف رو الام مشکلم اینه که میتونم جفتشم بیارم ولی هر متن با دیتابیس جدا و اینجوری برنامم سنگین میشه

چجوری میتونم همه متن رو توی یه دیتابیس بنویسم و همشو لود کنم با اهنگ های مختلف توی هر اکتیویتی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

شما میتونید واسه هر اکتیویتی که آهنگ و متن جداگونه دارید یک فیلد  Group  تعریف کنید.

یعنی یک مقدار به این فیلد برای هر متن و آهنگ مختلف قرار بدید.

اگه بازم موضوع براتون گنگه بگید تا با جزئیات توضیح بدم.

موفق باشید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم نتونید با استفاده از یه متغیر از نوع String در Process_Globals اکتیویتی اصلیتون بذارید 

بعد متن و آهنگ مورد نظرتون رو برابر با یه عددی بذارید مثلا 1 و 2 و 3 و...

بعد توی اکتیویتی که می خواین متن نمایش بدید بزنید

If main.megdar = 1 then
کد های مخصوص
Else If main.megdar = 2 then
کد های مخصوص

End If
الا آخر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما میتونید واسه هر اکتیویتی که آهنگ و متن جداگونه دارید یک فیلد  Group  تعریف کنید.

یعنی یک مقدار به این فیلد برای هر متن و آهنگ مختلف قرار بدید.

اگه بازم موضوع براتون گنگه بگید تا با جزئیات توضیح بدم.

موفق باشید.

اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین آقا مجید

اگه یه نمونه بگید بقیشو خودم میرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

فکر کنم نتونید با استفاده از یه متغیر از نوع String در Process_Globals اکتیویتی اصلیتون بذارید 

بعد متن و آهنگ مورد نظرتون رو برابر با یه عددی بذارید مثلا 1 و 2 و 3 و...

بعد توی اکتیویتی که می خواین متن نمایش بدید بزنید

If main.megdar = 1 then
کد های مخصوص
Else If main.megdar = 2 then
کد های مخصوص

End If
الا آخر

یعنی اهنگ رو توی دیتایس بذارم؟

چجوری میشه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من دقیقا متوجه منظورتون نشدم اما چند وقت پیش ی سورس برای ی بنده خدا نوشتم که متن و صدا رو لود میکنه و هر دو رو از دیتا بیس میخونه البته صدا رو بصورت تکست ذخیره کردم ام شما میتونید صدا رو بصورت Blob تو دیتا بی ذخیره کنید

 

فقط بخاطر اینکه حجم فایل کم بشه یسری از فایها رو حذف کردم و صدای اولی تو منو هم حذف کردم

audio.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دقیقا متوجه نشدم مشکلتون رو دوستم

اما این سورس رو نگاه کنید

شاید کمک کنه

http://answercenter.ir/topic/8552-پخش-اهنگ-با-کمک-دیتابیس-و-فراخوانیذخیره-نام-اهنگ/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید فکر کنم

منظور ایشون اینکه مثلا می خواد چندتا آهنگ داره و چند تا هم متن اهنگ

حالا می خواد هر وقت رفت توی اکتیویتی که متن نمایش بده آهنگ مخصوص به اون متن خونده بشه

 

------

 

اون روشی که من گفتم دیتابیسی نبود

 

یکم هم فکر کنم دردسر داشته باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...