Shaye 0 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام خسته نباشید من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام خسته نباشید من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم روش کلیک کن و دیلیت روی صفحه کیبورد رو بزن راه های دیگه هم هستند مثل کلیک راست روش و دیلیت و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام خسته نباشیدمن یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم اول رو تب view tree کلیک کن. بعد روی ویوی موردنظر کلیک کن و دیلیت بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام با دیلت کیبورد پاک میشه رو ویو راست کلیک کنید Cut بزنید هم پاک میشه باکد نویسی هم میشه پاکش کرد ب این شکل : Dim i As ImageView i.RemoveView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shaye 0
سلام خسته نباشید
من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.