mehranarzani 39 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی سورس اس ام اس حرفه ای داره که کل امکاناتو داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید چون واجب احتیاج دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhadhamid29 3 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام من سورس آپ امتحان گیر میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام من سورس آپ امتحان گیر میخوام دوست عزیزم داخل تاپیک دیگران درخواست ندید لطفا ---------------- سورس برنامه پیامکی آقا فراقانی قرار دادن قبلا میتونید سرچ کنید... از نظر امکانات زیاد قوی نیست اما مفهوم کلی رو میتونید متوجه بشید با دانلود کردنش. همچنین همونطور که دوستمون گفتن بهتره شما استارت کارو بزنید و در هر قسمت که با مشکلی مواجه شدی سایرین راهنماییت کنن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست من خودت شروع کن به نوشتن برنامه هر جا گیر کردی سوال کن تا دوستان و اساتید کمک کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
سلام دوستان کسی سورس اس ام اس حرفه ای داره
که کل امکاناتو داشته باشه
ممنون میشم کمکم کنید چون واجب احتیاج دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.