رفتن به مطلب

نکته ی مهم درباره ی ذخیره در فایل تکتس(خیلی مهم)

davood1382

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان حتما تا به حال با ذخیره در فایل تکست کار کردید 

همون file.wraitstring......

اگر ما نرم افزارتون فایل تکستی با عنوان "baba.txt" تو حافظه ی گوشی سیو کرده باشه و کاربر نرم افزار جدیدی رو نصب کنه که اون نرم افزار هم فایلی با نام "baba.txt" ذخیره کنه اگر کاربر وارد نرم افزار شما بشه اون متنی که با عنوان "baba.txt" ذخیره کرده بود به جاش اون متنی مید که نرم افزار جدیده سیو کرده 

البته اگر تغییری در اون فایلی که در نرم افزار شما ساخته شده ایجاد بشه نوشته ی شما درست میشه اما این دفعه نوشته ی توی اون نرم افزار دومی خراب میشه 

پس در انتخاب اسم فایل تکتستون مراقب باشید

البته بنا به درخواست دوستان اینو اضافه کنم که این نکته خیلی مبتدیانس و برایه کسانی هست که تازه شروع کردن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من اینو برای میتدیان مهم کذاشتم

لینک ارسال

سلام دوستان حتما تا به حال با ذخیره در فایل تکست کار کردید 

همون file.wraitstring......

اگر ما نرم افزارتون فایل تکستی با عنوان "baba.txt" تو حافظه ی گوشی سیو کرده باشه و کاربر نرم افزار جدیدی رو نصب کنه که اون نرم افزار هم فایلی با نام "baba.txt" ذخیره کنه اگر کاربر وارد نرم افزار شما بشه اون متنی که با عنوان "baba.txt" ذخیره کرده بود به جاش اون متنی مید که نرم افزار جدیده سیو کرده 

البته اگر تغییری در اون فایلی که در نرم افزار شما ساخته شده ایجاد بشه نوشته ی شما درست میشه اما این دفعه نوشته ی توی اون نرم افزار دومی خراب میشه 

پس در انتخاب اسم فایل تکتستون مراقب باشید

البته بنا به درخواست دوستان اینو اضافه کنم که این نکته خیلی مبتدیانس و برایه کسانی هست که تازه شروع کردن

این نکته برای افراد خیلی خیلی مبتدی هست مثلا اونایی که تازه یک ساعته شروع کردن به برنامه نویسی!!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...