Maziar 10 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان... فروم رو دیدم، فروم خوبی شده... امیدوارم شاهد پیشرفت هر چه بیشترش باشه... ازین بابت یه خسته نباشید و تبریک ویژه به همه عزیزان عرض میکنم... قدر مهدی رو هم بدونید، تو این 4 5 ساله که میشناسمش همیشه دنباله پیشرفت بوده و هست... کنارش باشید که ضرر نمیکنید... من میدونم این پسر از کجا شروع کرده و به کجا رسیده و چقدر پیشرفت کرده... پس بازم میگم که قدرش رو بدونید... چاکر همه... موفق باشید... مازیار... 14/6/1393 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ مازیار باعث افتخار ماست که تو اینجایی. یک جورایی بنیانگذار پیشرفت و برنامه نویسی بیشتر ما تو هستی و همیشه و در همه حال مدیون لطف و زحمت های تو هستیم، مخصوصا خود من نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی خیلی ممنون مازیار، امیدواریم در کنار هم به موفقیت های بیشتر برسیم. جای خوشحالی داره که تو هم در کنار ما هستی عزیز. تعریف خوبیاتو از مهدی شنیدم و باز هم میگم که خوشحالم اینجایی. به امید روزهای بهــــــــتر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.