siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام، دوستان من میخوام یه دکمه بزارم برا اسلاید منوم،باید چه کدی رو بنوییسم که روی دکمه که کلیک شد باز و بسته بشه؟؟؟ با خود دکمه منو گوشی ها بلدم ولی من باتن رو میخوام. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ درود. از کدوم اسلاید منو استفاده میکنید؟؟؟ هراسلاید منو ای متدی داره برای باز کردنش دیگه. والا نمیدونم چه اسمی داره،ولی اسلاید منوش ساده است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ والا نمیدونم چه اسمی داره،ولی اسلاید منوش ساده است دوست عزیز اگر از انجمن دانلود کردید لینک تاپیک اسلاید منو رو قرار بدید از روی سادگی و غیره ک نمیشه تشخیص داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام یه عکسی چیزی ازاون چیزی که میخوای بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ این برای دکمه منو خود گوشی میاد من برا باتن میخوام بذارمش. اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خب شما کافیه کدی که توی رویداد KeyPress برای نمایش این منو گذاشته شده رو در رویداد کلیک دکمتون قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خب شما کافیه کدی که توی رویداد KeyPress برای نمایش این منو گذاشته شده رو در رویداد کلیک دکمتون قرار بدید.کدشو میشه بذارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ برادر کد رو بنده چطوری براتون قرار بدم! نمونه های مختلفی از اسلاید منو موجوده. شما کد خودتون رو در تگ کد قرار بدید بنده راهنماییتون می کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ برادر کد رو بنده چطوری براتون قرار بدم! نمونه های مختلفی از اسلاید منو موجوده. شما کد خودتون رو در تگ کد قرار بدید بنده راهنماییتون می کنم. نه من منظورم مربوط به دکمه که باز و بسته بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ دوستم تا بنده کد شمارو نبینم نمی تونم نظری بدم! لطفا کدتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ بفرما این برای key press Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then If s.Visible = False Then s.ShowMenu Else s.HideMenus End If Return True End If End Sub اینم sub Sub createMenu (sm As SlidingMenu) sm.Initialize("Menu") Dim offset As Int = 140dip sm.BehindOffset = offset sm.Mode = sm.RIGHT Dim lv1 As ListView lv1.Initialize("panelMenu") sm.Menu.Color= Colors.RGB(40,100,150) lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.RIGHT lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Width = 50%x lv1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Width = 17%x lv1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Height = lv1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Width lv1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Left = 50%x lv1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Top = 15dip lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left = 0%x lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Top = 15dip lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD '----------------------------------------- lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("حمایت مالی از برنامه","",Null,"support") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("ارتباط با ما","",Null,"contact") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("دادن نظر به برنامه","",Null,"idea") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("معرفی محصولات دیگر","",Null,"product") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("نشان شد ها","",Null,"bookmark") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("بروز رسانی برنامه","",Null,"update") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("درباره ما","",Null,"about") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("تنظیمات","",Null,"setting") lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("خروج","",Null,"exit") '----------------------------------------- sm.Menu.AddView(lv1,0,0,100%x-offset,100%y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ sub button-click if s.showmenus then s.hidemenus else s.showmenus end if end sub کدهای مربوط به رویداد کی پرس رو حذف کنید چون کیبوردم خرابه نشد صحیح بنویسم اون خط مربوط به رویداد باتن رو شما کپی نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ دادا نگرفتم ی کم بیشتر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ گمونم شما باید قبل از انجام اینکار مفاهیم اولیه رو بیاوزید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ شما فقط یه دکمه میخوای که منو رو باز کنه ؟ و اگه باز بود ببنده ؟ خوب شما یه دکمه تعریف کن بعد هم توی رویداد کلیکش بنویس Sub buuton_Down if menu.visible=true then menu.hidemenu else menu.ShowMenu end if end sub همین البته اون menu اسم اسلاید منو هست . شما اسم اسلاید منویی که خودت گذاشتی جاش بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ گمونم شما باید قبل از انجام اینکار مفاهیم اولیه رو بیاوزید موفق باشید اره فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ درود. از کدوم اسلاید منو استفاده میکنید؟؟؟ هراسلاید منو ای متدی داره برای باز کردنش دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام،
دوستان من میخوام یه دکمه بزارم برا اسلاید منوم،باید چه کدی رو بنوییسم که روی دکمه که کلیک شد باز و بسته بشه؟؟؟
با خود دکمه منو گوشی ها بلدم ولی من باتن رو میخوام.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.