siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من برا هر لیبلم ی آهنگ گذاشتم الان میخوام آهنگ رو بخونه از اول چه کدی باید بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ آقا من همین کارو که گفتید انجام دادم.اما تست کردم میبینم خطا میده میگه فیلدی که بجاidرو دادم میگه پیدا نکرد رفتم داخل نویکت دیدم هستش،رفرشم کردم سیو هم کردم نمیدونم مشکلش چیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اقا شرمنده من اصلا دیتابیس جدید رو به برنامه اضافه نکرده بودم. الان درست شد تایه حدی الان مشکلم اینه مثلا من رو لیبل1 لانگ کلیک کردم صوتی که بهش دادم پخش میشه فقط،من میخوام از اونجایی که لانگ کلیک کردم بقیه صوت های لیبل ها هم پخش بشه. دوستان اگه کسی میدونه کمک کنه بهم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ شما نام های آهنگ ها رو در یک لیست ویو لود کردید ومی خواید با هر بار کلیک آهنگ اون رکورد خونده بشه؟ یا از مولتی پنل استفاده کردید و دکمه پخش گذشتید و می خواید با کلیک رو اون دکمه آهنگ پخش بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ شما نام های آهنگ ها رو در یک لیست ویو لود کردید ومی خواید با هر بار کلیک آهنگ اون رکورد خونده بشه؟ یا از مولتی پنل استفاده کردید و دکمه پخش گذشتید و می خواید با کلیک رو اون دکمه آهنگ پخش بشه؟مولتی پنل استفاده کردم میخوام رو لیبل لانگ کلیک کردم پخش بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ از MediaPlayer استفاده کنید دیگه فحش باید Address رو از دیتابیس بگیرید مشکلتون دقیقا کدوم قسمته کاره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ خب میشه. سورس بزارید که بفهمم جریناش چطوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ این تاپیک رو بررسی کنید : http://answercenter.ir/topic/688-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B4%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B5%D8%AF%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ این تاپیک رو بررسی کنید : http://answercenter.ir/topic/688-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B4%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B5%D8%AF%D8%A7/ دوست عزیز این اصلا اونی که میخوام نبود کدشام نگاه کردن من چنتا لیبل دارم داخل حلقه فور انداختم الان میخوام برا هرلیبل ی صوت پخش بشه،همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ با استفاده از تگ و سندر Dim iz As Button iz= Sender mp.Load(File.DirAssets ,(iz.Tag & ".mp3")) mp.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ با استفاده از تگ و سندر Dim iz As Button iz= Sender mp.Load(File.DirAssets ,(iz.Tag & ".mp3")) mp.Play میشه بگید دقیقلا کجا بزارم داخل حلقه فور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز سورسی که من قرار دادم برای این بود که با نحوه پخش آشنا بشید! لطف کنید کدهاتون رو قرار بدید تا طبق اون راهنماییتون کنیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ در دکمه ای که میخوای کلیک کنی و پخش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ بفرما. من میخوام با لانگ کلیک رو هر لیبلم یه صوت پخش بشه ودر بالای اسکرول ویو نشون بده. Sub Process_Globals Dim m As MediaPlayer End Sub Sub Globals Dim h As Boolean Private ScrollView1 As ScrollView Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Dim c As Cursor Dim s As SQL Dim x As Int=1%y 'Dim jo As JavaObject=Label1 'Dim add As Float=1 'Dim mult As Float=2 'jo.RunMethod("",Array(add,mult)) Private Button1 As Button Private Button2 As Button Dim a1 As AHPreferenceScreen Dim set As AHPreferenceManager Dim sFontSize,sFontColor,sFontFamily As String Dim s1 As SlidingMenu End Sub Sub SetlineSacing(Lbl As Label,add As Float,mult As Float) Dim jo As JavaObject=Label1 jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(add,mult)) End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ss.createMenu(s1) m.Initialize() m.Load(File.DirAssets,"ashora_02_moghadasi_2.wma") Activity.LoadLayout("b") Label1.Text="زیارت عاشورا" Label1.Gravity=Gravity.CENTER Label1.Top=-10 'If File.Exists(File.DirInternal,"Z.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"Z.db",File.DirInternal,"Z.db") 'End If s.Initialize(File.DirInternal,"Z.db",False) c=s.ExecQuery("SELECT * FRom A12") For i=0 To c.RowCount-1 c.Position=i sFontSize = set.GetString("fontSize") sFontColor = set.GetString("fontColor") sFontFamily = set.GetString("fontFamily") Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,x,100%x,100%y) x=x+42%y p.LoadLayout("a") Label1.Text=c.GetString("see") Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Mj_Shafigh_ Emperor.Ir.TTF") Label1.Gravity=Gravity.CENTER Label1.TextColor=Colors.Black Label1.TextSize=25 SetlineSacing(Label1,1.5,1.5) Label1.Top=0dip ScrollView1.Panel.Height=x Label1.Tag=c.GetInt("id")'''''''''''''''''''''''''''اینجا برا تگ Try Label1.TextSize = sFontSize Catch End Try If sFontColor = "Red" Then Label1.TextColor = Colors.Red Else If sFontColor = "Green" Then Label1.TextColor= Colors.Green Else If sFontColor = "Blue" Then Label1.TextColor = Colors.Blue Else If sFontColor = "Yellow" Then Label1.TextColor = Colors.Yellow End If Try Label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(sFontFamily) Catch End Try Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click If (m.IsPlaying)Then m.Pause Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"Next.jpg")) Else m.Play Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ios7-pause.jpg")) End If End Sub Sub Label1_Click Dim y As Label y=Sender Select h Case True y.Color=Colors.RGB(144,238,144) h=False Case False y.Color=Colors.RGB(135, 206, 235) h=True End Select End Sub Sub Button2_Click If s1.Visible=True Then s1.HideMenus Else s1.ShowMenu End If End Sub Sub panelMenu_ItemClick (Position As Int,Value As Object) Select Value Case "about" Dim c1 As CustomDialog Dim p1 As Panel p1.Initialize("") c1.AddView(p1,0,0,520,250) p1.LoadLayout("c") c1.Show("درباره من","تایید","","",Null) Case "setting" setting Case "exit" If Msgbox2("آیا می خواهید از برنامه خارج شوید؟","خروج","بله","خیر","",Null) = DialogResponse.POSITIVE Then Activity.Finish ExitApplication ToastMessageShow("التماس دعا",True) End If End Select End Sub Sub setting a1.Initialize("تنظیمات","تنظیمات مربوط به نمایش") a1.AddList("fontSize","اندازه قلم","حالت پیشفرض سایز قلم 18","18","",Array As String("20","21","22","28","36","40","52")) a1.AddList("fontColor","رنگ قلم","رنگ پیشفرض قلم سیاه است","black","",Array As String("Red","Green","Blue","Yellow")) a1.AddList("fontFamily","نوع قلم","","byekan.ttf","",Array As String("IranNastaliq.ttf","lcn.otf")) StartActivity(a1.CreateIntent) End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then If s1.Visible = False Then s1.ShowMenu Else s1.HideMenus End If Return True End If End Sub Sub Label1_LongClick Dim v As Label v=Sender m.Load(File.DirAssets,(v.Tag & ".amr"))''''''''''''''''اینج هم برا لیبل m.Play End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ الان مشکل این کدتون چیه ؟ Sub Label1_LongClick Dim v As Label v=Sender m.Load(File.DirAssets,(v.Tag & ".amr"))''''''''''''''''اینج هم برا لیبل m.Play End Sub این کدتون باید پخش رو به درستی انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ الان مشکل این کدتون چیه ؟ Sub Label1_LongClick Dim v As Label v=Sender m.Load(File.DirAssets,(v.Tag & ".amr"))''''''''''''''''اینج هم برا لیبل m.Play End Sub این کدتون باید پخش رو به درستی انجام بدهنمیدونم مشکلش چیه اسم فایل صوتی با پوشه فیایل پروژه یکی هست اما خطا میده،مثلا من لیبل 1رو میزنم خطا میده میگه فایل 1.amrدر دیتابیس نیست.میگم مشگل از تگ نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ Label1.Tag=c.GetInt("id")'''''''''''''''''''''''''''اینجا برا تگ این چیه دیگه ؟؟؟ شما اومدید id رو به Label تگ دادین ؟؟؟ باید c.GetString کنید به نام فیلدی که توش اسم فایل های صوتی شما هست ! بعدش هم محض اطمینان : توی رویداد کلیک بیایید msgbox("v.Tag,"") بگید ببینید اسم فایل صوتی رو درست میخونه یا خیر ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام دوستان.
من برا هر لیبلم ی آهنگ گذاشتم الان میخوام آهنگ رو بخونه از اول چه کدی باید بنویسم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.