رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در تکرار پنل


mamal00

سوال

با سلام،من میخوام پنلی تعریف کنم که در اون هم عکس و هم متن قرار میگیره و از دیتابیس میخونه و دائم تکرار میشه،بنده طبق آموزش آقای ایزدی پیش رفتم ولی متاسفانه مشکلی که هست اینه که تکرار نمیکنه یا این که شاید تکرار میکنه پنل رو ولی همه روی هم می افته نمیدونم :fekr:

اینم سورسم:


Dim sql1 As SQL 
If File.Exists(File.DirInternal,"brn.db")=False Then
File.Copy(File.DirAssets,"brn.db",File.DirInternal,"brn.db")
End If
sql1.Initialize(File.DirInternal,"brn.db",True)




If sql1.IsInitialized=False Then
 sql1.Initialize(File.DirInternal,"brn.db",True)
End If
Dim cur As Cursor
cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_bnr")
For i=0 To cur.RowCount-1




t1.Initialize
cur.Position=i




















Dim p1 As Panel


p1.Initialize("")


p1.LoadLayout("group")
t1.sgroup = cur.GetString("sgroup")
t1.simg = cur.GetString("simg")
    t1.id=cur.GetInt("id")


scrollpnl.Panel.AddView(p1,0,0,100%x,100%y)




imggroup.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,t1.simg))
titr.Text=t1.sgroup


subgroup.Tag=i
























Next 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

حله داداش . 

 

http://s3.picofile.com/file/8222562834/testb4a.rar.html

 

1. باید به اسکرول . اسکرول ویو مقدار بدی

:gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره اصلا اولین خط کدی که تو اون اکتویتی نوشتم همینه،بعد خیلی جالبه من دقیقا همون آموزش تصویریه آقای ایزدی رو هم نوشتم باز تکرار آخرین آی دی رو فقط نشون میده،به نوع تعریف آی دی ربط نداره؟ چون من مثلا آدیم رو میامprimary key در نظر میگیرم یا میام no null میذارم

اینم سورسی که الان دوباره نوشتم:

 

Sub Globals




Private scroll1 As ScrollView
Private Label1 As Label
Private Panel1 As Panel
Dim stop As Int=3%y
Dim cur As Cursor
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)


Activity.LoadLayout("scrollpanel")


Dim sql1 As SQL
  If File.Exists(File.DirInternal,"b4atest.db")=False Then
  File.Copy(File.DirAssets,"b4atest.db",File.DirInternal,"b4atest.db")
  End If
sql1.Initialize(File.DirInternal,"b4atest.db",True)
cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM test")
For i=0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
Dim p1 As Panel
p1.Initialize("p1")
scroll1.Panel.AddView(p1,0,stop,100%x,100%y)
p1.LoadLayout("main")
Label1.Text=cur.GetString("name")
Label1.TextColor=Colors.Red
scroll1.Panel.Height=stop
Next
  










End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان خواهشا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی گیرم

واقعا متوجه نمیشم مشکل از کجاس!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوباره نوشتم:

 

داداش تو دیزاینرت panel و داخل panel لیلبل ایجاد کردی ؟!‌ 

 

کیبور p نمیگیره . مجبور شدم اینطور بنویسم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش تو دیزاینرت panel و داخل panel لیلبل ایجاد کردی ؟!‌ 

 

کیبور p نمیگیره . مجبور شدم اینطور بنویسم 

آره دیگه که بعد اومدم یه متغیر دیگه از نوع پنل تعریف کردم و اون اکتیویتی رو نسبت به اون لود کردم: 

Dim p1 As Panel

p1.Initialize("p1")

scroll1.Panel.AddView(p1,0,stop,100%x,100%y)

p1.LoadLayout("main")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

لطفا نمونه سورس خودتون رو پیوست کنید تا مشکل رو بررسی کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ویرایش شده رو بردار. اینقدرم spam نده عزیز  :gol:

 

من کیبوردم خرابه p نمیگیره .  :nemidoonam:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...