رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • 0
rezanaseri

مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتا بیس

سوال

rezanaseri    6

کاربر عادی

با سلام

من یک برنامه ای د ارم که شامل edittext , checkbox , radio button می باشد

می خواهم وقتی روی EDITTEXT کلیک کنم و اسمی را تایپ کنم در دیتا بیس بنشیند و وقتی دکمه CHECKBOX یا RADIOBUTTON را می زنم اطلاعات آنها در دیتابیس من بنشیند

ممنون میشم کمکم نمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پست های پیشنهاد شده

شایان آباد    2,147

پاسخگو و راهنما

rezanaseri    6

کاربر عادی

با سلام مجدد

یه سوال دیگه

چطوری میشه وقتی چند تا radiobutton یا checkbox داریم وقتی روی یکی از آنها کلیک کردیم نتونیم روی بقیه کلیک کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید آرتا    5,762

مدیر کل سایت

سلام

روی چی نتونید کلیک کنید ؟

سوالتون خیلی گنگه دوست عزیز.

در هر صورت چیزی رو که متوجه شدم،برای اینه یک رادیو باتون و یا چک بااکسی رو فعال و قصد دارید یکسری ویو غیر فعال بشه کافیه Enabled  اون ویو هارو غیر فعال کنید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

با سلام 

منظورم این است که فرض کنید 4 تا radiobutton داریم می خواهم فقط روی یکی کلیک شود و این قضیه هم در مورد checkbox ها هم صادق باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

یه سوال از آقای مجید آرتا داشتم

یک آموزش حذف و اضافه در دیتابیس قرار داده بودید

من طبق دستور شما پیش رفتم و دیتا بیس را هم مثل شما ساختم ولی وقتی با شبیه ساز آن را اجرا کردم این اروررا میده

 

 

post-4009-0-74511900-1447786968_thumb.png

enter data to database.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

سلام

با اجازه استاد ارتا

دوستم شما خط 52 رو تصحیح کنید به شکل زیر

sql1.Initialize(File.DirInternal,"data.db",True)

دیتابیستون رو هم فکر کنم تغییر دادید، ختما یه بار برنامه رو از روی شبیه ساز پاک کنید و دیتابیس رو جایگزین دیتابیس قبلیتون کنید و بعد دوباره برنامه رو نصب کنید

تست کنید، مشکلی بود بگید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

ممنون از راهنمایی شما

فقط سوال قبلم رو جاب ندادید

من 4 تا radiobuttonیا checkbox دارم می خوام وقتی روی یکی کلیک می کنم و انتخاب می کنم بقیه را نتوانم انتخاب کنم

یعنی فقط یکی 

 

سوال دوم اینکه آیا این اطلاعات که ما وارد مب کنیم در دیتا بیس اصلی نمی شیند؟

اگر می نشیند چرا من دیتا بیسم رو با navicat باز می کنم توش خالی است/؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

خواهش میکنم

شما وقتی از رادیو باتن استفاده کنید، فقط یکیشون انتخاب میشه(مگه اینکه مثلا یه پنل بذارید و جند تا هم تو اون پنل بذارید، )

 

سوال دومتون هم باید بگم نه توی دیتابیس اصلی ذخیره نمیشه

شما برنامه رو تو گوشی باز میکنید، تو گوشی باهاش کار میکنید

بعد چطوری باید دیتابیس اصلیتون تغییر کنه؟؟ :gol::)

یه کپی از دیتابیس توی فایل های اولیه اندروید هست که موقع اجرا، ازش کپی گرفته میشه(توی کدهای شما یک بار ) و اطلاعات توی این بانک جدید که ازش کپی گرفته شده، هستن :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

ممنون از راهنمایی شما

ولی من امتحان کردم هم تو چک باکس ها و هم تو رادیو باتن ها میشه همه رو با هم انتخاب کرد

فقط یک انتخاب نداریم

 

در مورد سوال دوم:

راستش من می خوام مانند این دیتا بیس نمونه یک اپ بسازم که وقتی روی ادیت تکس یا رادیوباتن یا چک باکس کلیک کنیم یا اطلاعات وارد کنیم اون توی دیتا بیس ذخیره و هر وقت خواستم دیتا بیس رو به صورت جدول چند ستونی نشان بدهم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

احتمالا رادیو باتن هارو توی پنل ها جدا قرار دادید

چون خصوصیت رادیو باتن اینه که فقط میشه یکیش رو انتخاب کرد در صورتی که همه شون توی یه کانتینر مادر باشن

 

یعنی دیتابیس رو توی برنامه نشون بدی دیگه؟

یا نه، بعدا خودت ببینی اطلاعات کاربرا رو

توی برنامه بخوای نشون بدی که دقیقا مثل حالت عادی هستش فراخوانی شون

برای اینکه خودت بخوای ببینی، میتونی اطلاعات رو بفرستی به بانک انلاین، یا این دیتابیس توی اندروید رو، چند وقت یه بار، برای خودت اپلودش کنی

دقیق سوال دومت رو متوجه نشدم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

بذارید ساده بگم

من می خوام یک سری اطلاعات را وارد دیتابیس کنم 

که این اطلاعات از طریق ادیت تکس چک باکس و رادیو باتن می خوام وارد کنم

و هر جای برنامه که خواستم این دیتا بیس را به نمایش بگدارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

خوب 

مشکل چیه الان؟

فراخوانی رو بلد نیستید دوستم؟؟؟

شما اطلاعاتت رو وارد میکنی

بعد میخونی دیگه

مثلا میگم

if checkBox1.checked = true then
sql.exenonquery("INSERT INTO tbl (id , name) VALUES (null,'"&edittext.1text&"')")
end if

هر وقت هم خواستید بخونید

cur = sql.exequery("SELECT (id,name) FROM tbl")
for i = 0 to cur.RowCount - 1
cur.position = i
listView.addSIngleLine2(cur.getstring("name") , cur.getint("id"))
next

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

ببخشید من برای ادیت تکس رو بلد شدم

ولی برای چک باکس و رادیو باتن را بلد نیستم

چجوری میشه وقتی روی آنها کلیک کردم در دیتا بیس ذخیره بشوند

و چجوری این ها را فراخوانی کنم

یه سوال دیگه وقتی دارم تیبل در دیتا بیس برای چک باکس یا رادیو باتن می سازم آیا از نوع تکس باید باشد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

دوستم، شما با چک باکس و رادیو باتن، میتونید چیزاهایی رو کنترل کنید، منطقی نیست اونارو ذخیره کنید

مثال میزنم

شما کنترل میکنید اگه کاربر تیک گزینه زبان جاوا رو زده بود و همچنین رادیو باتن مذکر رو انتخاب کرده بود، بیاد و وارد کنه 

زبان: جاوا

جنسیت : مذکر

اینها ثابتن که خودتون مشخص میکنید و شرط میذارید که اگه انتخاب شده بودن، کاری انجام بشه یا چیزی ذخیره(یا اینکه روش دیگه ای هم هست و من یاد ندارم که باید منتظر باشید اساتید بیان و کمک کنن)

 

برای مقدارشون هم اگر عددی رو ذخیره میکنین که بعدا روش عملیات ریاضی انجام میدید، بهتره اینتیجر باشه 

در غیر اینصورت، تکست، جوابگو هست براتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

با تشکر از راهنمایی های شما

خیلی اذییتون کردم

لطفا پروزه زیر رار یه چک نمایید

همون طور که مشاهده می کنید شما می توانید یک یا چند چک باکس را با هم کلیک کنید 

ولی من می خواهم فقط یکی از آنها انتخاب شود و با انتخاب دیگری ، تیک از چک باکس اول برداشته شود

checkbox-radiobutton.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

ببخشید بزرگواران میشه کمکم نمایید 

من واقعا به کمک شکا احتیاج دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

سلام

2 دقیقه دیگه صبر میکردید و اسپم نمیدادید، سورستون رو که ویرایش کردم براتون قرار میدادم

 

شما نمیتوندی اینکار رو انجام بدید و باید از رادیو باتن استفاده کنید

مگه اینکه با کد نویسی این خاصیت رو یه جورایی فعال کنید که منطقی نیست

در کل، الان سورستون، درست شده

با انتخاب یه چک باکس، بقیه غیر فعال میشن

خدمت شما

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezanaseri    6

کاربر عادی

با سلام و تشکر از زحمات بی شمار شما

یه سوال دارم

فرایند کلیک روی چک باکس یا رادیو باتن برای ثبت اطلاعات در دیتا بیس چگونه است

به عنوان مثال همون مثالی که شما زدید

""شما کنترل میکنید اگه کاربر تیک گزینه زبان جاوا رو زده بود و همچنین رادیو باتن مذکر رو انتخاب کرده بود، بیاد و وارد کنه

زبان: جاوا

جنسیت : مذکر""

این فرایند را چگونه باید بنویسیم

هم برای چک باکس و هم برای رادیو باتن

ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,413

مدیر بازنشسته

خواهش میکنم

به شکل زیر میتونید کنترل کنید

if checkbox1.checked = true && radioButton2.checked = true then
sql.exenonquery("INSERT INTO tbl (id,language,sex) VALUES (null,'"&checkBox.Text&"','"&rd.Text&"')")
end if

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...