رفتن به مطلب
  • 0

کار نکردن کتابخانه netبا کتابخانه ImageDller


alirezakazemizaroomi

سوال

سلام

من از کتابخونه ImageDller استفاده کردم ولی مشکلم اینه وقتی کتابخونه net رو فعال میکنم برنامم فورس کلوز میشه چیکار کنم که هم بتونم از کتابخونه ImageDller استفاده کنم و هم از کتابخونه net؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

فقط یه مشکل دیگه با کتابخونتون دارم واون اینه که من یه دکمه دانلود دارم که وقتی میزنم دانلود میکنه و وقتی دکمه کنسل که توش کد زیرو نوشتم میزنم برنامه فورس کلوز میشه:

StopService(HttpUtils2Service) 

چه جوری کد کنسلو تغییر بدم که فورس کلوز نشه؟از کد زیر استفاده کردم ولی دانلودو اصلا کنسل نمیکنه:

job1.Release

چیکار باید کنم؟

شما توی سورستون از httpjob استفاده کردید ، کلاس ImageDller هم ازش استفاده کرده بخاطر همین وقتی سرویس رو httpUlites رو استوپ میکنید کلا قاطی میکنه.

httpjob باید متدی برای کنسل میذاشت که نذاشته.

فعلا که چیزی به ذهنم نمیرسه.

 

کتابخانه های دیگه ای مثل Picaso و ImageDonwloader هستند که اینکارو انجام میدن . اونا هم یه نگاه بندازید.

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

ببخشید من تاپیکتون رو ندیده بودم.

وقتی کتابخانه net رو به تنهایی تیک میزنید مشکلی نداره؟؟

یعنی ImageDller رو غیرفعال کنید فقط net رو تیک بزنید.

ممنون پژمان جان درست شد،مشکلش این بود که کد زیرو تو پروسس گلوبالز گذاشتم ،داخل گلوبالز تعریفش کردم درست شد :gol:

Dim SMTP As SMTP

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

ببخشید من تاپیکتون رو ندیده بودم.

وقتی کتابخانه net رو به تنهایی تیک میزنید مشکلی نداره؟؟

یعنی ImageDller رو غیرفعال کنید فقط net رو تیک بزنید.

فقط یه مشکل دیگه با کتابخونتون دارم واون اینه که من یه دکمه دانلود دارم که وقتی میزنم دانلود میکنه و وقتی دکمه کنسل که توش کد زیرو نوشتم میزنم برنامه فورس کلوز میشه:

StopService(HttpUtils2Service) 

چه جوری کد کنسلو تغییر بدم که فورس کلوز نشه؟از کد زیر استفاده کردم ولی دانلودو اصلا کنسل نمیکنه:

job1.Release

چیکار باید کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

ببخشید من تاپیکتون رو ندیده بودم.

وقتی کتابخانه net رو به تنهایی تیک میزنید مشکلی نداره؟؟

یعنی ImageDller رو غیرفعال کنید فقط net رو تیک بزنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

ببخشید من تاپیکتون رو ندیده بودم.

وقتی کتابخانه net رو به تنهایی تیک میزنید مشکلی نداره؟؟

یعنی ImageDller رو غیرفعال کنید فقط net رو تیک بزنید.

ممنون از جوابتون

یعنی در اصل من یه ماژول "ارتباط با ما" دارم که با کتابخونه net کار میکنه؛ کداش اینطوریه:

Sub Process_Globals
	Dim SMTP As SMTP

End Sub

Sub Globals

	Dim ButtonSend As Button
	Dim string1 As String
	Private CheckBox1 As CheckBox


Private user = "[email protected]", password = "000444" As String 
Private smtpServer = "smtp.gmail.com" As String 
Private smtpPort = 465 As Int 
Private SMTP As SMTP


End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("lay3")
	
	
SMTP.Initialize(smtpServer, smtpPort, user, password, "smtp")
SMTP.UseSSL = True
	
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

Sub ButtonSend_Click

SMTP.To.Add("[email protected]") 
SMTP.Subject = "موضوع"
SMTP.Body = "متن"
SMTP.send
End Sub

Sub SMTP_MessageSent(Success As Boolean)
    If Success = True Then
	ToastMessageShow("Email Ba Movafaqiat Send Shod",True)
	Else If Success = False Then
	ToastMessageShow("Email Send Nashod" ,True)
	End If
End Sub

یعنی در اصل کتابخونه net مشکلی نداره وقتی من این ماژولو فعال میکنم،اگه کتابخونه شما فعال باشه برنامه فورس کلوز میشه؛ولی اگه این ماژولو حذف کنم برنامه درست کار میکنه ،چیکار کنم که هم بتونم از کتابخونه شما استفاده کنم و هم از این ماژول؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...