vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام. با اجازه مدیریت جونم. رئوف وقت نداشت من اومدم (برین کنار نفتی نشین) هر کدوم رو دوس داشتین ج بدین . کلا 20 تا گذاشتم تا حوصلتون سر نره . تایپک فانه پس الکی به سوالات گیر ندین. همینم غنیمته. 1 - چه شامپویی میزنی؟؟ 2- پات بو میده؟ 3 - بدترین آپی که ساختی رو اسم ببر. (اگر تونستی لینک بده) 4 - از چی خیلی میترسی؟ 5- تا حالا کتک خوردی؟ 6 - حیوون خونگی داری؟ 7 - اگه موبایلت بیفته تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ 8 - بد ترین جا برای تفریح؟؟ 9 - بی مزه ترین جوکی که برات گفتن؟ 10 - آخرین نظر در مورد یکی از برنام هات رو بنویس . 11 - آخرین پیامک که اومده برای گوشیت رو بنویس: 12 - شمام بچه بودین به جای تفنگ آبپاش از سرنگ استفاده میکردین؟؟ 13 - اون کدوم حشرست که سبزه و سنگ میخوره؟ 14 - اگه تانک رو تو دنده روشن کنی شلیک میکنه؟ 15- تا حالا شده ایده داشته باشی بعد ببینی یکی دیگه ساخته؟؟ 16- دوست داشتی اگر استاد برنامه نویسی بودی ، چی میساختی؟ 17 - خداییش تا حالا یک میلیون کاسب شدی؟ (از برنامه نویسی) 18 - وحشتناک ترین مخاطب گوشیت کیه؟ 19 زنگ تلفنت چیه؟ 20 - چقدر به خدا نزدیکی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام. با اجازه مدیریت جونم. رئوف وقت نداشت من اومدم (برین کنار نفتی نشین) هر کدوم رو دوس داشتین ج بدین . کلا 20 تا گذاشتم تا حوصلتون سر نره . تایپک فانه پس الکی به سوالات گیر ندین. همینم غنیمته. 1 - چه شامپویی میزنی؟؟ خودم پاوه !! 2- پات بو میده؟ بد جوری 3 - بدترین آپی که ساختی رو اسم ببر. (اگر تونستی لینک بده) یه بازی برای بچه ها بود که خوب هم فروخت 4 - از چی خیلی میترسی؟ سگ 5- تا حالا کتک خوردی؟ راستش خیلی زیاد . معمولا دست بزن نداشتم 6 - حیوون خونگی داری؟ نه ولی خیلی وقت پیش گربه داشتم 7 - اگه موبایلت بیفته تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ نمیدونم . فک کنم دست کنم تو دستشویی درش بیارم 8 - بد ترین جا برای تفریح؟؟ یه کوهی هست کنار شهرمون 9 - بی مزه ترین جوکی که برات گفتن؟ یک خواست بره تونس ، نتونس 10 - آخرین نظر در مورد یکی از برنام هات رو بنویس . 5 ستاره میدم فقط چرا اسکن کارت ملی میخواد؟ 11 - آخرین پیامک که اومده برای گوشیت رو بنویس: " نمیدونم. زنگ میزنم بیا دنبالم " 12 - شمام بچه بودین به جای تفنگ آبپاش از سرنگ استفاده میکردین؟؟ الانم پاش بیافته بازی میکنم با سرنگ 13 - اون کدوم حشرست که سبزه و سنگ میخوره؟ وجود داره اصن؟ 14 - اگه تانک رو تو دنده روشن کنی شلیک میکنه؟ نمی دونم تانک ما همیشه خالیه و رو ضامنه 15- تا حالا شده ایده داشته باشی بعد ببینی یکی دیگه ساخته؟؟ روزی هزار بار اتفاق می افته ، ایده نمونده تو دنیا 16- دوست داشتی اگر استاد برنامه نویسی بودی ، چی میساختی؟ یه بازی حفاظت از زمین (ضد هوایی) 17 - خداییش تا حالا یک میلیون کاسب شدی؟ (از برنامه نویسی) حدودا ، نه آره و نه نه !!! 18 - وحشتناک ترین مخاطب گوشیت کیه؟ یکی هست به اسم ا ، ص که چتربازه . خدا نصیبتون نکنه. کلا وقتی که خراب کرده زنگ میزنه. 19 زنگ تلفنت چیه؟ همون زنگ ارجینال نوکیا 20 - چقدر به خدا نزدیکی؟ خیلی دور شدم. دلم واسه خدا تنگ شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام. با اجازه مدیریت جونم. رئوف وقت نداشت من اومدم (برین کنار نفتی نشین) هر کدوم رو دوس داشتین ج بدین . کلا 20 تا گذاشتم تا حوصلتون سر نره . تایپک فانه پس الکی به سوالات گیر ندین. همینم غنیمته. 1 - چه شامپویی میزنی؟؟ اسمش یادم نیست 2- پات بو میده؟ نه :| 3 - بدترین آپی که ساختی رو اسم ببر. (اگر تونستی لینک بده) من بی کار نیستم الکی درست کنم 4 - از چی خیلی میترسی؟ خدا 5- تا حالا کتک خوردی؟ هرکی کتک نخوره خره (یه ضرب و مثلی هست الان درست یادم نیست) 6 - حیوون خونگی داری؟ نه :| 7 - اگه موبایلت بیفته تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ گوشی نمیبرم ، اگر هم رفت ، بره چون اصلا کار باش نمیکنم ، فقط تلفن جواب میدم ؛ مدل بالا هم نیست 8 - بد ترین جا برای تفریح؟؟ اون کسی که نمیخوای باشه ، هستش :| 9 - بی مزه ترین جوکی که برات گفتن؟ یه مرده میخوره به نرده بر میگرده :| 10 - آخرین نظر در مورد یکی از برنام هات رو بنویس . ایده 20 (تکراری) ؛ گرافیک 12 11 - آخرین پیامک که اومده برای گوشیت رو بنویس: شما برنده 1میلیون شده اید ، اگر خر مغزتون رو گاز گرفته 1 رو بفرستید تا اینقدر ازتون شارژ بخوریم حال کنید 12 - شمام بچه بودین به جای تفنگ آبپاش از سرنگ استفاده میکردین؟؟ نه :| 13 - اون کدوم حشرست که سبزه و سنگ میخوره؟ :| نمیدونم 14 - اگه تانک رو تو دنده روشن کنی شلیک میکنه؟ نه :| 15- تا حالا شده ایده داشته باشی بعد ببینی یکی دیگه ساخته؟؟ نه 16- دوست داشتی اگر استاد برنامه نویسی بودی ، چی میساختی؟ برنامه ای بنویسیم که بشه باش برنامه ساخت 17 - خداییش تا حالا یک میلیون کاسب شدی؟ (از برنامه نویسی) نه :| 18 - وحشتناک ترین مخاطب گوشیت کیه؟ یه دختره هست هروقت زنگ میزنم جیغ میزنه بعد میگه چته :| 19 زنگ تلفنت چیه؟ دییلیلیلینگ دیلیلیم 20 - چقدر به خدا نزدیکی؟ اینقدر 21 - سوالات خیلی ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام. با اجازه مدیریت جونم. رئوف وقت نداشت من اومدم (برین کنار نفتی نشین) هر کدوم رو دوس داشتین ج بدین . کلا 20 تا گذاشتم تا حوصلتون سر نره . تایپک فانه پس الکی به سوالات گیر ندین. همینم غنیمته. 1 - چه شامپویی میزنی؟؟ هزچی گیرم بیاد :| 2- پات بو میده؟ نه :| 3 - بدترین آپی که ساختی رو اسم ببر. (اگر تونستی لینک بده) بدترینش دقیق نمیدونم کدومه 4 - از چی خیلی میترسی؟ از چیزی به اون شدت نمیترسم 5- تا حالا کتک خوردی؟ بچگیام آره :دی 6 - حیوون خونگی داری؟ آره 3تا ، 2تا سگ با یه گربه که بیشتر وقتمو باهاشونم 7 - اگه موبایلت بیفته تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ سیفونو میکشم :دی 8 - بد ترین جا برای تفریح؟؟ شهر بازی :| 9 - بی مزه ترین جوکی که برات گفتن؟ یادم نیست اینو هم 10 - آخرین نظر در مورد یکی از برنام هات رو بنویس . همه را دیدم 20000تا دیگه اضافه کنید و بروز رسانی شود همین برنامه. باشد عالی بود ممنون 11 - آخرین پیامک که اومده برای گوشیت رو بنویس: بانک مسکن :| 12 - شمام بچه بودین به جای تفنگ آبپاش از سرنگ استفاده میکردین؟؟ آخ آخ زیاد :دی 13 - اون کدوم حشرست که سبزه و سنگ میخوره؟ حشره سبز سنگ خوار :دی 14 - اگه تانک رو تو دنده روشن کنی شلیک میکنه؟ اگه پر باشه احتمالش زیاده :دی 15- تا حالا شده ایده داشته باشی بعد ببینی یکی دیگه ساخته؟؟ یه ایده داشتم حدود چند هفته پیش تا اومدم بسازم دیدم ساختن ، شهاب اسکندری در جریانه : ))) 16- دوست داشتی اگر استاد برنامه نویسی بودی ، چی میساختی؟ هوش مصنوعی :دی 17 - خداییش تا حالا یک میلیون کاسب شدی؟ (از برنامه نویسی) 1میلیون :| ؟ من کلا از برنامه نویسی دارم نون میخورم 18 - وحشتناک ترین مخاطب گوشیت کیه؟ والا مخاطب وحشتناک سیو ندارم :| 19 زنگ تلفنت چیه؟ آهنگ دیفالت خود گوشیه ، 99.99% اوفات گوشیم سایلنته 20 - چقدر به خدا نزدیکی؟ کم و بیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام. با اجازه مدیریت جونم. سلاااام! خانواده خوبن؟ رئوف وقت نداشت من اومدم (برین کنار نفتی نشین) امتحان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هر کدوم رو دوس داشتین ج بدین . کلا 20 تا گذاشتم تا حوصلتون سر نره . تایپک فانه پس الکی به سوالات گیر ندین. همینم غنیمته. دم شما گرم ! اکی... 1 - چه شامپویی میزنی؟؟ صحت (ص اش درسته؟؟؟) 2- پات بو میده؟ 3 - بدترین آپی که ساختی رو اسم ببر. (اگر تونستی لینک بده) ضروری کد! (اولین برنامم بود و توش کلی کد ussd داشت! بعد من نه بکپراند تغییر دادم و نهدیتابیس کار کردم توشو ... و یه سوتی بزرگتر این که دیدم این از راست رفته تو خوب دیده نمیشه پشت هر آیتم رفتم سه تا اسپیس زدم!!!) 4 - از چی خیلی میترسی؟ خدا , تاریکی و... 5- تا حالا کتک خوردی؟ از کی؟؟ از پدر و مادر نه ولی تو دعوا چرا 6 - حیوون خونگی داری؟ نه 7 - اگه موبایلت بیفته تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ مث چی میشینم گریه میکنم! هنو یه هفته نشده گرفتمش!
ارسالهای توصیه شده