رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در فراخوانی دو ستون از دیتابیس


aazizz

سوال

با سلام خدمت دوستان
میخواستم مثلا از یه دیتابیس، ستون اولو بگیره یه لیست بسازه
بعد ستون دیگرو طوری بگیره که با کلیک روی هر کدوم از
گزینه های لیست(ستون اول) ستون دوم رو توی یه اسکرول ویو
نشون بده

ستون اول رو گرفتم و یه لیست درست کردم اما واسه ستون دوم

نمی دونم چیکار کنم دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.

تصویر دیتابیس و تصویر کدی که برا ستون اول نوشتمو پیوست

کردم.

post-4412-0-12326000-1448690506_thumb.jpg

post-4412-0-62452700-1448690519_thumb.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

ممنون از اینکه جواب دادین اما هر چی سعی کردم بفهم چه جور شد، نفهمیدم

اینم که گفتین روش خوبی واسه فصل بندی نیست، گشتم به تاپیک پایین رسیدم

فک کنم مشکلمو حل کنه

آموزش ویدیویی قرار دادن عکس در دیتابیس (بسیار مهم,بخش دوم)

بازم مرسی از راهنماییتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دقیق متوجه منظورتون نشدم

میخواید با کلیک بر روی ایتم های لیست ویو ک‌از ستون اول ساختین ی اکتیویتی باز بشه و متن ستون دوم رو نمایش بده ؟

یا .... ؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دقیق متوجه منظورتون نشدم

میخواید با کلیک بر روی ایتم های لیست ویو ک‌از ستون اول ساختین ی اکتیویتی باز بشه و متن ستون دوم رو نمایش بده ؟

یا .... ؟؟؟

 

ببینین ستون اولم که لیستمه میخوام رو هر کدوم که کلیک بشه

متن روبروش توی ستون دوم باز بشه و توی یه صفحه با اسکرول

ویو باز بشه. چون تعداد گزینه هام زیاده نمیتونم برا هر ردیف یه

صفحه بسازم و با دستور If بگم بره به اون صفحه اون طوری پنجاه تا

صفحه ای باید بسازم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

منم دقیق متئجه نشدم

شما تو یه ردیف ای دی داری

توی یه ردیف متن داری دیگه؟

میخوای رو ای دی کلیک شد، متنش رو تو اسکرول ویو بگیری درسته؟

یه متغیر در پراسس گلوبالز تعریف میکنیم به اسم meghdar

تو رویداد کلیک لیست ویو 

meghdar = position
staractivity(matn)

و توی اکتیویتی متن هم که کارتون راحته

کتابخونه فراخوانی رو تیک بزنید

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE ID = " &main.meghdar)
cur.position = 0
dim lbl as label
lbl.text = cur.getstring("a3"
lbl.initialize("")
fara.setscroll(lbl,scrollView1)

این متنو میگیره و اسکرول هم میکنه

حالا اگه میخوای بیاد و یه لیست بگیره که ای دی همه شون ، ای دی ای هست که تو ستون قبلی دادی به شکل زیر کار میکنی

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id= "&main.meghdar)
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
list1.addsingleline2(cur.getstring("a1"),main.meghdar)
next

اینم میاد و ایتم هایی که این ای دی رو دارن میگیره و به جای مقدار برگشتی هم مقدار ای ای دی رو قرار میده

البته این روش اگه قراره برای چیزی مثل فصل بندی استفاده بشه ، کاملا اشتباهه و به نتیجه درستی نمیرسه

موفق باشید برادرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگر جایی براتون نامفهمومه ، بگید براتون توضیح بدم

تاپیک زیر رو هم دقیق متوجه نشدم چطوری مشکلتون رو حل میکنه

اگه براتون مقید(100 درصد مفیده) استفاده کنید

مشکلتون هم هر زمان حل شد، این تاپیک رو پاسخ داده شده کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه اون قسمتایی که نوشتینو بعدا تو اون اموزش دیدم و متوجه شدم

اون تاپیکم دقیقا میگفت چجوری فصل بندی کنم منم دقیقا دنبال همین بودم

اون قسمتایی که گفتینو فهمیدم ولی حالا وسطاش به یه اروری خوردم

اگه میشه راهنمایم کنین. البته می دونم شاید جاش نباشه وباید یه تاپیک دیگه

بزنم این دوتا تصویر اررور و کدامه . ممنون میشم جواب بدین

nit8klv51yyuzvtcjvc3.jpg

 

7y28m0hmbeb00l82omqo.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...