Siaic 88 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام و درود.. آیا راهی هست که زمانی که lcd خاموشه و ما lcd رو تاچ کردیم بتونیم تشخیص بدیم که لمس شد مثلا ویبره بزنه!؟؟ مرسی از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم سنسور خاصی لازم داره چون من روی Galaxy s5 و سری های G الجی این امکان رو دیدم... اون امکانی که شما میگید KnockCode هست که سخت افزار داره و با لمس کار نمیکنه(میزان فشار صفحه رو میسنجه) عملا غیرممکن هست چنین کاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اون امکانی که شما میگید KnockCode هست که سخت افزار داره و با لمس کار نمیکنه(میزان فشار صفحه رو میسنجه) عملا غیرممکن هست چنین کاری مطمنی آخه من یه کلیپ دیدم از یه گوشی صفحه کاملا خاموش و سیاه بود بعد طرف یه دایره کشید هم صفحه اش روشن شد هم دوربین باز شد و.. از نظر من ربطی به سخت افزار نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سرچ کنید KnockCode متوجه همه چیز میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ قابلیت double touch که کاربر با دو بار لمس صفحه می تونه قفل رو باز کنه ولی بازم این قابلیت سخت افزاری هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ آره دیدم خیلی باحاله البته این چیزی من گفتم اصلا ضربه توکار نیست فقط یه شکلی میکشی خود گوشی متوجه میشی میخای چه کار کنی ( دوربین بیاد پیام رسانی بیاد و...) اسم گوشی ام وان پلاس وان بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ برادر من صفحه خاموش باشه اکتیویتی کلا pause میشه ، اصلا هیچ تاچی انجام نمیشه این سخن رو آقای Amin Shahedi توی تاپیک که قبلا زده بودم نوشته بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ مرسی از همه دوسنان که اطلاعات خودشونو در میون گذاشتن راستش تو گوشی هواوی مدل3c که یکی از دوستانم داشت خود گوشی یه آپشن داره به این صورت که اگه دستتو از چپ به راست بکشی روی صفحه بره تو تلگرام مثلا...!!! یا اگه از راست به چپ بکشی بره دوربین از باا به پایین و برعکس هم همین برام جالب بود خواستم برا گوشی خودم با کمک شما بسازم که نشدنیه مثل اینکه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ درود بعید میدونم بنده نه تا به حال برنامه ای مشابه دیدم که همچین کاری رو انجام بده نه از کسی شنیدم و نه بلدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ بقول آقا مهدی این کار فکر نکنم شدنی باشه. تویکی از سایت ها هم اینو گفته.... میتونید ترجه کنید. don't think so, but some ROM do it for "tap to wake up" when screen is locked. But You can't have this functionnality for an app, maybe modify kernel or something like that لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم سنسور خاصی لازم داره چون من روی Galaxy s5 و سری های G الجی این امکان رو دیدم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام و درود..
آیا راهی هست که زمانی که lcd خاموشه و ما lcd رو تاچ کردیم بتونیم تشخیص بدیم که لمس شد مثلا ویبره بزنه!؟؟
مرسی از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.