aazizz 12 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان من تو کامپایل یه برنامه که از دیتابیس استفاده میکرد به یه ارور برخوردم من این کدارو طبق آموزش پایین نوشتم آموزش ویدیویی قرار دادن عکس در دیتابیس (بسیار مهم,بخش دوم)ولی نمیدونم چرا ارور میده اگه میشه کمک کنین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aazizz 12 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ دوستان کسی نمی دونه این ارور از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ این دو خط رو جای اون یه خط بذار ببین درست می شه Label1.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) h = h + Label1.Height + 30%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aazizz 12 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ این دو خط رو جای اون یه خط بذار ببین درست می شه Label1.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) h = h + Label1.Height + 30%y خیلی ممنون بالاخره کامپایل شد فقط میشه یه توضیحی بدین کلا منظورش چی بود این ارور؟ یعنی کجاش اشکال داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aazizz 12 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خیلی معذرت اما باز همون ارورو میده دفعه اول کامپایل کرد ولی خط دومو وارنینگ زد ولی الان بازم کامپایل نمیشه ارور رو خط دوم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ شما چرا h رو intent گذاشتین شما باید h رو int بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aazizz 12 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ بله درست میگین اشتباهی intent زده بودم به جای int خیلی ممنون آقا عباس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aazizz 12
سلام خدمت دوستان من تو کامپایل یه برنامه که از دیتابیس استفاده
میکرد به یه ارور برخوردم من این کدارو طبق آموزش پایین نوشتم
آموزش ویدیویی قرار دادن عکس در دیتابیس (بسیار مهم,بخش دوم)ولی نمیدونم چرا ارور میده اگه میشه کمک کنین لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.